19 / 04 / 2024

Houses & Suites'de faizler sıfırlandı! 48 ay sıfır faiz!

Houses & Suites'de faizler sıfırlandı! 48 ay sıfır faiz!

The World of Viaport projesinin son halkası olan yeni etapta daireler satışa sunuldu. Toplamda 617 daireden oluşan Houses&Suites'de, 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor...





The World of Viaport'un son halkası Houses&Suites'deki bahçeli evler sıfır faizle satışa çıktı. Peşin alımlarda ise yüzde 8 indirim uygulanacak.



The World of Viaport projesinin son halkası olan yeni etapta daireler satışa sunuldu. Toplamda 617 daireden oluşan Houses&Suites'de, 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. Gayrimenkul sektöründe konut faizlerinin yüzde 1'in üzerinde seyrettiği dönemde faizi sıfırladıklarını söyleyen Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Houses&Suites'de sona sakladığımız bahçeli evlerin yer aldığı etabı satışa sunuyoruz. Doğayla iç içe tasarladığımız dairelerimiz için bir fırsat kampanyası düzenledik. Yüzde 50 peşinatla 48 ay vade ile 0 faiz uygulayarak, kampanyamıza başlıyoruz" dedi. Projede yaşamın başladığını vurgulayan Hayırlıoğlu şunları söyledi: "Yüzde 85 satış oranına ulaştık. Son etapta ise 40 ünite yer alıyor" dedi. Hayırlıoğlu, "Projede 1+1'ler 238 bin 500, 2+1'ler 315 bin, 3+1'ler 671 bin, 2+1 dubleks daireler 504 bin ve 3+1 dubleks daireler ise 564 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu." Hayırlıoğlu, 2011 Eylül'de metrekare fiyatının 2 bin 800 liradan başlayan dairelerin bugün 3 bin 900'e yükseldiğini söyledi. 


Kurtköy Viaport'tan sonra uçtu

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "The World of Viaport projemiz Kurtköy'e, Vialand ve Viaport Venezia projelerimiz Eyüp ile Gaziosmanpaşa bölgelerine değer kattı. Kimi projeler vardır bölgesine değer katar, kimileri vardır, bölgenin rüzgârıyla değerlenir. The World of Viaport, projemiz Kurtköy ve çevresine değer üstüne değer kattı" diye konuştu. 


Milyarlık projelere devam

Bayraktar, "The World of Viaport projesinin 1 milyar 200 milyon liralık bir yatırım olduğunu hatırlatarak, "Vialand projemiz 1 milyar 500 milyon liraya mal oldu. Yapımı devam eden Viaport Venezia projemiz 1 milyar 300 milyon, Viaport Marin projemiz ise 1 milyar 100 milyon liralık yatırımla hayat bulacak" dedi. 


Ülkemize moral verdik

Seçimden sonra piyasaların normale döndüğünü belirten Bayraktar, piyasaların durduğu dönemde arka arkaya iki tane lansman yaptıklarını söyledi. Bayraktar, "Ocak ve martta lansman yaptık. Satışlarımız da gayet iyiydi. Bize düşen ülkemize moral vermekti. Herkes de bunu yapmalı" dedi. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön