24 / 04 / 2024

HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014 için belirlenen oranlara göre 0-120 ay arasında yüzde 1,25 olarak uygulanıyor. Ayrıca erken ödeme ve ara ödeme kolaylıkları sunuluyor.



HSBC konut kredisini tamamı bitmiş konut alımlarında en az 5 bin TL olmak kullanabiliyorsunuz. Satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin maksimum yüzde 75'ini konut kredisi olarak kullanılıyor. 


En fazla 120 ay uygulanan HSBC konut kredisinde uygun faiz oranı ve kefilsiz kredi kullanma avantajlarının yanı sıra, "erken ödeme", "ara ödeme" ve otomatik ödeme kolaylığından faydalanabiliyorsunuz. 


Ayrıca tüm kredi vadesi boyunca geçerli olacak şekilde, tek seferde ve düşük tutarda sigorta prim ödemesi avantajından yararlanabiliyorsunuz. 


HSBC konut kredisi faiz oranları ise yüzde 1,25 olarak belirlendi. 


HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!


HSBC konut kredisi başvurusu sırasında gerekli belgeler: 

Başvuru formu(internetten)

Kimlik belgesi (Türk uyruklu gerçek kişiler için, T.C. Nüfus Cüzdanı, T.C. Sürücü Belgesi veya Pasaport, yabancı uyruklu gerçek kişiler için Pasaport ve Oturma İzni Belgesi)

Gelir belgesi (Ücretli çalışanlar için son aya ait maaş bordrosu, maaş bordrosu firma antetli kağıdına düzenlenmiş ise firmanın imza sirküleri, serbest meslek sahipleri için vergi levhası)

Serbest meslek/işletme sahiplerinden ticaret sicil gazetesi

Satın alınacak konutun tapu fotokopisi

Son aya ait SGK bildirgesi

Başvuru formunda belirtilen ev adresine ait, son dönem elektrik, su, doğalgaz veya telefon/cep telefon faturasının aslı (Faturalar, kişinin kendi adına düzenlenmiş olmalıdır.)

Talep edilen kredi koşullarına göre ek belgeler ve teminatlar istenebilir.


Ayrıntılı bilgi için, HSBC Bank Telefon Bankacılığı 0850 211 0 111'i arayabilirsiniz.


www.hsbc.com.tr


Geri Dön