25 / 04 / 2024

Hüdai Kaplıcaları'ndaki mesire alanı yenileniyor!

Hüdai Kaplıcaları'ndaki mesire alanı yenileniyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor, büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.





Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor.


Burada bulunan mesire alanının fazla kullanışlı olmaması ve halkın ihtiyaçlarını karşılayamadığından dolayı büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde Doğal Çocuk alanları, Basketbol ve Halı Sahası, Suni Dere Yatağı, Kamelyalar, Spor Aletler, Oturma Alanları, Mangal yerleri, Yürüyüş Yolu gibi pek çok yeni özellik ile hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak olan mesire alanının bitirilmesi için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yoğun bir mesai harcanıyor.


Başkan Mustafa ÇÖL yeni yapılacak olan mesire alanında Kaplıca İşletme Müdürümüz Metin KOCATÜRK ile bir dizi incelemelerde bulundu. Konu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan ÇÖL ; “Kaplıcadaki mesire alanımız uzun bir zamandan beri kaderine terk edilmişti. Bu bölge özellikle bahar ayları ile beraber vatandaşlarımızın  yoğun bir şekilde kullandığı alanlar. Bizler bu alanda yapacağımız çalışmalar ile hemşehrilerimizin daha güzel alanlarda vakit geçirmesini sağlamak amacındayız. İçerisinde suni dere olan, çocuk alanları, yürüyüş yolları, halı sahası, basketbol sahası, oturma alanları, mangal yerleri ve daha fazla özelliği ile büyük bir mesire alanı oluşturacağız. İnşallah havalar da müsade ederse bahar  dönemine yetiştirerek hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Sandıklıdaki ve kaplıcadaki vatandaşlarımız burada bol oksijen ve temiz bir hava ile dinlenmiş ve güzel zamanlar geçirecek arzusundayız. Vatandaşlarımız burada günün yorgunluğunu atacak, çocuklarımız dilediğince spor yapıp oyunlar oynayabilecek. Tüm Sandıklımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kaplıcada faaliyetlerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek. Kaplıcamızın adını her platformda duyurarak kalıcı bir tatil ve gözde turizm merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.” dedi.


Sandıklı Belediyesi


Geri Dön