23 / 04 / 2024

Hülya Akkaya: Gaziantep turizminin otoriteye ve logoya ihtiyacı var!

Hülya Akkaya: Gaziantep turizminin otoriteye ve logoya ihtiyacı var!

Hülya Akkaya, Gaziantep turizminin geliştirilmesi ile ilgili çalışmaları destinasyon bazında etkin şekilde planlayacak, tek elden yönetecek ve performans değerlendirmelerini yapacak bir otoritenin varlığına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.




Gaziantep Turizm Derneği Başkanı Hülya Akkaya, Gaziantep turizminin geliştirilmesi ile ilgili çalışmaları destinasyon bazında etkin şekilde planlayacak, tek elden yönetecek ve performans değerlendirmelerini yapacak bir otoritenin varlığına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.Akkaya. ayrıca bir kent logosuna ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Son zamanlarda iilke genelinde yaşanan olayların Gaziantep'teki işletmelerin organizasyonlarında da sıkıntılar yaşattığını ifade eden Hülya Akkaya. tarihin her döneminde farklı din ve ırklara mensup insanları bünyesinde barındıran Gaziantep'te insanlar barış ve huzur içerisinde yaşadığı dile getirdi. Zengin tarihî eserlere sahip Gaziantep'in geleneksel turizm alanında olduğu kadar kongre turizmi gibi alternatif turizm alanlarında da önemli potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Akkaya. 

ancak turizm alanında otorite varlığına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.. Akkaya, "Başta Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşların desteğini almış bir ortak eylem gnıbu olması, organizasyonu uyumlu ve etkin kılacak katılımcı bir model olacaktır." dedi. 



Zaman 


Geri Dön