28 / 03 / 2024

Hülya Avşar Marina Ankara reklamından aldığı ücreti ne yaptı?

Hülya Avşar Marina Ankara reklamından aldığı ücreti ne yaptı?

Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve Zehra Çilingiroğlu projenin reklam filminde oynadı..



Sinpaş Yapı, Ankara’da içine marina inşa edeceği gayrimenkul projesinde satışlara başladı. 1.5 milyar lira ciro beklenen projede 2 bin 518 konut inşa edilecek. Hülya Avşar ve kızının tanıtım yüzü olduğu projede tropik ada da olacak. Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu'nun reklamdan aldığı ücreti direkt ona vermediğini ama onun için kullandığını ifade etti.


Ankara Çankaya’da konumlanan Marina Ankara’nın reklam yüzü sanatçı Hülya Avşar oldu. İlk kez bir gayrimenkul projesinin reklamında rol alan Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu ile ekran karşısına çıktı. Marina Ankara’nın spora değer veren bir konut projesi olduğuna dikkat çeken Avşar, “Kızım ile oynama teklifi gelince önce red ettim ama sonra ikna oldum. Zehra da istekliydi. Zehra’nın payına düşen parayı ona direk vermedim ama onun için kullandım” dedi.


ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Farklı sektörlerin reklamlarında rol aldığını hatırlatan Avşar, gayrimenkul şirketleri ile olan işbirliğinin daha kârlı olduğunu ifade etti. Gayrimenkule yatırım yaptığını belirten Avşar şunları söyledi: “Aslında şimdi gayrimenkule yatırım zamanı. Artık depreme dayanıklı, geniş sosyal alanlı projeler yapılıyor. Bu projeler çocukların gelişimine de katkı sağlıyor.”


Hürriyet


Geri Dön