19 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Geniş ufuklu ve projeci bir yönetim iş başına gelmeli!

Hüseyin Aslan: Geniş ufuklu ve projeci bir yönetim iş başına gelmeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, "Çarpık kentleşmenin olduğu İzmir'in sorunu da çok. Önemli olan projeci, geniş ufuklu, vizyoner bir kent yönetiminin iş başında olup olmamasıdır" dedi...



Ege-Koop tarafından 'Yerel Yönetimler, Demokrasi, Finans Yönetimi ve Katılımcılık' konulu "Serbest Kürsü" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Dışişleri eski Bakanı, Başbakan eski Yardımcısı ve CHP PM Üyesi Murat Karayalçm,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, 20. Dönem Milletvekili Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Metin Öney ile çok sayıda davetli katıldı. 


Etkinliğin açılışında konuşan Ege-Koop Genel Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Aslan, "Yerel yöneticilerin kafasında ve dosyasında projesi, gönlünde ise insan sevgisi olmalıdır. Yol göstericisi ortak akıl, hizmet anlayışı ise ben merkezli değil, biz merkezli olmalıdır. Son kitabım Dost Kapısı Belediye'de şeffaf, hesap verebilir belediye yönetimi ile vergi ödeyen yurttaşların hakları, belediye yönetiminden beklentileri yer almıştır" diye konuştu. 


SÖZ GENÇLERİN Atatürk ile ilgili de konuşma yapan Aslan, Atatürk'ün hedef tahtası haline getirildiğini söyledi. CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçm da Kurtuluş Savaşı ve Atatürk ile ilgili konuşma yaptı. Sanatçı Faruk Demir ise cumhuriyeti devam ettirecek olan nesil şimdiki nesil olduğuna ifade etti. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön