29 / 03 / 2024

Hüseyin Ayaz: Başiskele turizm şehri olacak!

Hüseyin Ayaz: Başiskele turizm şehri olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “ Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek ” dedi.




Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek” dedi.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Kasım ayı muhtarlar toplantısında 37 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Başkan Ayaz her fırsatta mahalle muhtarlarının yerel yönetimler içindeki öneminden bahsederek konuşmasına başladı. Başkan Ayaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Başiskele ilçesi artık sürekli gelişen ve değişen, bir markalaşma hikayesini kaydeden ilçe haline gelmiştir. Bu da siz yeni dönemdeki ve eski dönemimizde birlikte çalıştığımız tüm muhtarlarımız sayesinde olmuştur. Başiskele’ye kazandırmış olduğumuz beş yıldızlı otellerimizin ardından bir üçüncü otelin inşaatı başlamış olup dördüncü otel için de termal bölgesine yatırım yapacak olan yatırımcılar ruhsat aşamasına gelmiş bulunmaktadır.

 

TURİZM MESLEK LİSESİ

Bu yatırımlar ile burada eğitilmiş olan gençlerimiz, iş arayan kardeşlerimiz istihdam edilmiş olacak. Biz tüm bu yatırımlara alt yapımızla hazırız bunu Kocaeli’ye de tüm kamuoyuna da duyuruyoruz. Başiskele’yi bir hayat şehri yapma yolunda çok hizmeti kat ettiğimizi düşünüyorum. Bugün karşımızda, nüfusu Türkiye ortalamasının üstünde artan bir ilçe olarak herkesin yaşamaktan zevk alacağı bir şehir var. Şimdi de bu hayat şehrinin aynı zamanda bir turizm merkezi olduğunu gösterecek çalışmalar içindeyiz. Bu anlamda da Başiskele Kaymakamımız Sayın Ali Partal ile işbirliği içinde gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Başiskele’ye bir de Turizm Meslek Lisesi kazandıracağız.”



Manşet Kocaeli


Geri Dön