25 / 04 / 2024

Hüseyin Erol: İzmit Halkevi binası restore edilsin!

Hüseyin Erol: İzmit Halkevi binası restore edilsin!

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.



Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı


İzmit’in sevilen isimlerinden Hüseyin Erol, kentin önemli figürleri olan İzmit Halkevi binası ve Atatürk Heykeli önündeki tören alanı ile ilgili alkışlanacak bir çalışmaya imza attı. Halkevi binasının restore edilmesini, Atatürk Heykeli önündeki tören alanında yer alan otoparkın da kaldırılarak alanın kullanışlı hale getirilmesini talep eden Erol, binlerce İzmitliden imza topladı. İmzalarla birlikte yetkili makamlara başvuran Hüseyin Erol, süreci takip edeceklerini açıkladı.

 

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Hüseyin Erol ve İzmitliler tarafından imzalanın ortak dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Aşağıda imzası bulunan bu kentin yaşayanları olarak bizler; cumhuriyet tarihimizin, kentimizdeki anıtsal yapılarından biri olan ve çeşitli sebepler ile günümüzde iyice yıpranmış olan İzmit Halkevi binamızın, restorasyon ve onarım çalışmalarına bir an önce başlanılmasını ile kentimizin en önemli referans noktalarından biri olan Atatürk Heykeli çevresine hiç de yakışmayacak bir konumda bulunan, görsel kirliliğe yol açan, demir bariyerler ile özel bir hale getirilerek çevrelenen ve halkın kullanımına sunulan bir hizmet olmadığı herkesçe bilinen, otopark alanının bir an önce kaldırılmasını yetkili birimlerden talep ediyoruz.”



Manşet Kocaeli


Geri Dön