20 / 04 / 2024

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin



Son dönemde kentin gelişmesine paralel olarak Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çeken Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin, "Manisa merkezde oturup mutlu olmayan insanlar vardı. Biz de bunu görerek 44 dairelik Elit 1 sitesinin yapımına başladık. 1.5 yıl önce projeyi teslim ettik ve olumlu geri dönüşler aldık" dedi. 


Hali hazırda üç projelerinin sürdüğünü hatırlatan Gültekin, "Önümüzdeki günlerde teslim edeceğimiz Manisa Yüksek Yaşam Evleri 92 daireden oluşuyor. 48 daireden oluşan Elit 2 Sitesi'nde de sona geldik. Elit 3 Sitesi ise 42 daireden oluşuyor. Buradaki dairelerin teslimatını Eylül-Ekim aylarında gerçekleştireceğiz" şeklinde bilgi verdi. 


Tüm projelerinin 3+1 ve 4+1 şeklinde 175 metrekareden başlayan 230 metrekareye kadar ulaşan konutlardan oluştuğunu anlatan Hüseyin Gültekin, şöyle devam etti: "Hepsi site tarzında, güvenlikli, havuzlu ve peyzaj alanları oldukça geniş olan projeler. Örneğin Yüksek Yaşam Evleri'nde 13 bin 850 metrekarelik toplam alanın yaklaşık 11 bin 500 metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu türde bir imar çalışması yapıyor. Biz de bu alanları yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, otoparklar, kapalı spor salonları gibi etkinliklerle zenginleştiriyoruz." 


Bugüne kadar  İzmir  ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Hüseyin Gültekin, müteahhitliği baba mesleği olarak sürdürdüğünü söyledi, İzmir Ulukent'te temmuz ayı içinde 70 konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını da açıklayan Gültekin, "Havuzlu, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak sitede konut büyüklükleri de 100 ile 140 metrekare arasında değişecek. Aynı bölgede ikinci bir proje daha yürüteceğiz ama ona ancak 2017 yılında başlayabiliriz" ifadelerini kullandı. 


Gülkar Yapı olarak orta vadeli hedeflerinden birinin İzmir'de giderek yaygınlaşan yüksek yapılara imza atmak olduğunu da sözlerine ekleyen Hüseyin Gültekin, şunları kaydetti: "Çünkü bir yüksek yapı sizin 30 yıl yaptığınız projelerin tamamından daha fazla ses getiriyor. Bu konuda araştırmalarımız devam ediyor. Bayraklı, Manisa veya başka bir bölge olabilir. Beş yıl içinde böyle bir projeye başlamış oluruz. İzmir ve Manisa dışında projeler yürütmek de hedeflerimiz arasında bulunuyor."


Dünya


Geri Dön