25 / 04 / 2024

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hizmet Birimi bünyesinde çalışan birim amirleri ile çalışmaları değerlendirdi. Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Asat, Kırsal Alan, Asmek, Zabıta, Park ve Bahçeler, Temizlik, Sinekle Mücadele, Otogar, İtfaiye, Hal ve Mezarlıklar birim sorumluları yaptıkları ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e bilgi verdi. 

 

'ŞANTİYELER KURULACAK'

Bir saat süren toplantının ardından çalışmaları değerlendiren Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Tüm birimlerin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan vatandaşlarımızın memnun olduğunu görüyoruz. Tabi ki ufak tefek sorunlar oluyor. Ancak bunlarda iyi niyetle hallediliyor. Önümüzde Kurban Bayramı var. Bayram öncesi ve sonrasında tüm birimlerimiz kendi sorumluluk alanlarında gerekli hazırlıkları yapacak ve çalışmalarını yürütecek. Vatandaşlarımızın bayramı en iyi şekilde geçirmeleri için gereken her türlü tedbiri alacağız. Diğer yandan büyük projelerin başlaması için de gün sayıyoruz. Bunun için de turizm sezonunun bitmesini bekliyoruz. Telekom ve Hasbahçe Köprülü kavşaklarının yapım çalışmalarına başlanacak. Çevre Yolu’nun yapım çalışmalarına başlandı. Ak Köprü inşaatı büyük oranda tamamlandı bağlantı yolları için çalışmalar sürüyor. Hal, Katı Atık, Otogar ve Alanyaspor Tesisleri için de çalışmalar devam ediyor. Sezon sonu itibariyle birçok yerde şantiyeler kurulacak “ dedi.




Haber Alanya


Geri Dön