25 / 04 / 2024

Pamukkale dev projelerle modern kent olacak!

Pamukkale dev projelerle modern kent olacak!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapısı tamamlanan Kayıhan Mahallesi ve Aktepe Mahallesi TOKI konutları çevresinde de incelemelerde bulundu. "Dev projelerimiz hayata geçtiğinde o modern fotoğraf ortaya çıkacak" dedi.



Pamukkale'ye bağlı 68 mahallede üst yapıdan spor alanlarına kadar birçok çalışma yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmalarını inceledi. Ardından Hürriyet Mahallesi'nde Zehra-Nihat Moralıoğlu Ortaokulu bahçesinde yapımı tamamlanan halı sahayı gezen Başkan Gürlesin, üst yapısı tamamlanan Kayıhan Mahallesi ve Aktepe Mahallesi TOKI konutları çevresinde de incelemelerde bulundu. 


Gençleri spora yönlendirmek için başlattıkları proje kapsamında Irlıganlı Mahallesi'ne halı saha yapılacağını anlatan Gürlesin, Irlıganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak halı sahanın ardından tenis kortu için de talimat verdi. Tek hedeflerinin modern bir Pamukkale olduğunu belirten Gürlesin, "Dev projelerimiz hayata geçtiğinde o modern fotoğraf ortaya çıkacak" diye konuştu.


Yeni Asır 


Geri Dön