19 / 04 / 2024

Hüseyin Mutlu Akpınar: Dönüşüm yerinde yapılacak!

Hüseyin Mutlu Akpınar: Dönüşüm yerinde yapılacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı...



Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Ornekköy'ün en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken Akpmar, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olduklarını söyledi. En kısa sürede çalışmalarrn başlayacağını belirten Akpmar "Dönüşüm yerinde yapılacak. Vatandaşlarrn hakkım koruyacağız. Çocuklarımızın oynayacağı park ve oyun sahalarını düzenleyeceğiz" dedi. 

Roman vatandaşlarm işsizlik sorununu çözmek için de çaba sarf edeceklerini belirten Başkan Akpmar "Çocuklarımızın daha güzel bir Karşıyaka'da yaşaması için çalışıyoruz. Ne yazık ki en büyük sorun işsizlik. Belediye olarak herkese iş vermek mümkün değil ama yeni istihdam olanakları yaratmak ve farklı dinamikleri harekete geçirmek için mücadele edeceğim" diye konuştu. 


Herkese eşit hizmet Karşıyaka'nm her mahallesine eşit hizmet götüreceklerini ancak bazı bölgelere pozitif ayrımcılık yapacaklarmı söyleyen Başkan Akpmar, "Roman kardeşlerimin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yakm zamanda toplu nikah töreni yapacağız ve mutluluğa ilk adnnı atacağız. Kentin merkezi bölgelerinde boyacılık yapan kardeşlerimiz için lostra salonları ve alın teriyle hamallık yapan vatandaşlarımız için de bekleme alanları projemiz var. Birlikte mücadele edersek, sorunları tek tek çözeceğimize inanıyorum" dedi. 


Yenigün İzmir 


Geri Dön