29 / 03 / 2024

Hüseyin Sözlü: Adana'yı geliştirecek projelere açığız!

Hüseyin Sözlü: Adana'yı geliştirecek projelere açığız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile bir araya gelen Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün ve kurul üyeleri, Adana'yla ilgili mimari, dönüşüm, imar ve şehir plancılığı konularına hakimiyetine hayran kaldıklarını söylediler.



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Hüseyin Sözlü'yü aynı gün içinde Alevi Kültür Derneği Başkanı Murtaza Moroğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şube Başkanı Sibel Ozgümüş, Mimarlar Odası  Adana  Şube Başkanı Ozan Tüzün ve Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Yakup Tatlı ziyaret etti.


Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Hüseyin Sözlü'yü ziyaret eden sivil toplum kuruluşu liderleri, projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi, Başkan Hüseyin Sözlü'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sibel Özgümüş, Başkan Hüseyin Sözlü'ye, şu ana kadar kendilerine verdiği bilboard, otobüs ve fikir desteğinden ötürü teşekkür etti, bundan sonraki etkinlikleriyle ilgili destekten emin olduklarını açıkladı. 


Alevi Kültür Derneği Başkanı Murtaza Moroğlu da, Başkan Hüseyin Sözlü'ye yönelik baskı ve yasaklama politikasını eleştirdi, Başkan Sözlü'nün yanında olduklarını söyledi. 


Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Hüseyin Sözlü'yle fikirlerini paylaşmak istediklerini belirterek, Mimarlar Odası Adana Şubesi Genel Kurulu'nda Başkan Hüseyin Sözlü'nün yaptığı konuşmayı hala kendi aralarında dile getirdiklerini ve Adana'yla ilgili mimari, kentsel dönüşüm, imar ve şehir plancılığı konularına hakimiyetine hayran kaldıklarını dile getirdiler. 


Şehir Plancıları Odası Başkanı Yakup Tatlı ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Hüseyin Sözlü'yle, bir süre sohbet etti. 


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'yı daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir kent haline getirme hedeflerine ulaşmak için, buna katkı koyacak plan ve projeleri oluşturup, uygulamak isteyen meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine daima hazır olduklarını açıkladı. 


Adana Çukurova Press


Geri Dön