23 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü: Her kararda kamu yararını gözettik!

Hüseyin Sözlü: Her kararda kamu yararını gözettik!

Ceyhan Belediye Meclisi Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başkanlığında Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi ve gündemdeki konuları ele aldı. Belediye Meclisi olarak aldığımız her kararda, attığımız her adımda kamu yararını gözettik...



ADANA (ADALET) - Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Belediye Meclisi olarak aldığımız her kararda, attığımız her adımda kamu yararını gözettik" dedi. 


EĞİLMEDİK BÜKÜLMEDİK 


Ceyhan Belediye Meclisi Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başkanlığında Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi ve gündemdeki konuları ele aldı. Toplantıda konuşan Başkan Sözlü, 15 yıldır Ceyhan'da Ceyhan halkına hizmet ettiklerini belirterek, "Ceyhan'da eğilmeden, bükülmeden kendi imkânlarımız ölçüsünde Ceyhan yararına ne varsa bunları gerçekleştirmek için uğraştık. Yaklaşık 1 5 yıldır üç dönemde çeşitli siyasi partilerden belediye meclis üyeleriyle birlikte alınan bir çok kararı hep oy birliği ile geçirdik. Yani tam bir uzlaşı sağlayarak o önemli kararların altına imzamızı attık. Bu vesile ile bizimle birlikte görev yapmış olan eski ve yeni meclis üyelerimize buradan teşekkür ediyorum" dedi. 


CEYHAN'DA EN BÜYÜK YANLIŞ 


"Belediye Meclisi olarak aldığımız her kararda, attığımız her adımda kamu yararını gözettik" diyen Başkan Sözlü, konuyu yeni hastane yerine getirerek şöyle devam etti: "Allah şahit ki bizim ısrarcı olduğumuz, iktidarın ise ısrarla istemediği yeni hastane arsa yeri, Ceyhan'a yapılan en büyük yanlışlardan biri olmuştur. Ceyhan'ı Ankara'da oturanlar değil Ceyhanlı olanlar daha iyi bilir. Hastane belediye meclisimizin dediği yere yapılmış olsa idi burada yaşayan ve Ceyhan'ın ilk yerleşim birimleri olan bu yerler kentsel dönüşümle birlikte yeniden yenilenecek ve cazibe merkezi olacaktı." 


SÖZLÜYÜ DOĞRULAYAN BAZI ÖRNEKLER


 Başkan Hüseyin Sözlü devamla şunları söyledi: "Biz kamu yararına ne varsa Belediye olarak hep devletimizin yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. Bugün Milli Eğitim Bakanlığı'na okul yapılması için verdiğimiz arsalarımız sayesinde bizim dönemimizde Ceyhan'da okulların sayısı hızla artmıştır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na Huzurevi için arsamızı verdik. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Emniyet Müdürlüğü için arsamızı tahsis ettik. 


Diyanet İşleri Başkanlığına arsamızı vererek modern ve estetik bir Ceyhan Müftülük Binası ve Kuran Kursu binasının yapılması için ön ayak olduk. Bundan iki ay önceki meclisimizde alınan kararla ise, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 5 bin 500 metre kare arsa verdik ve ileriki günlerde Cemevi yaptırmayı planlıyoruz. Netice itibarıyla Yüce Meclisimizin aldığı kararlar hep doğru olmuştur hep kamu yarına alınmış kararlardır. Onun için içimiz rahat" dedi. Toplantıda görüşülen maddeler oy birliği ile alınırken Ceyhan Şu İşleri Müdürlüğü'nün Ceyhan Fen İşleri'nden ayrılması ve ASKİ'ye devri oy birliği ile geçti. Ceyhan Belediyesi son meclisini Mart 2014 yılında Gerçekleştirecek. 



Adalet Gazetesi 


Geri Dön