18 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü: TOKİ'nin tecrübesini Sinanpaşa'ya bekliyoruz!

Hüseyin Sözlü: TOKİ'nin tecrübesini Sinanpaşa'ya bekliyoruz!

Başkan Sözlü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığı'na Göl Mahallesi ve Sinanpaşa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verildiğini söyledi.



Adana Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı toplantıları sona erdi. Başkan Hüseyin Sözlü yönetimindeki oturumda komisyon raporları ve teklifler meclis üyelerinin oylarına sunuldu.  Aladağ'da Doğan Çayı üzerine kurulacak HES Projesine yönelik Nazım İmar Planı'na yönelik teklif komisyona gönderildi.


Yine Yeşilevler, Demetevler, Bahçelievler, Narlıca, Mithatpaşa ve Denizli Mahalleleri'ndeki imar planı revizyonuna yönelik itiraz dilekçeleri komisyonlara gönderildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şehircilik Bakanı ve  TOKİ  Başkanları ile görüştüğünü Sinanpaşa ile Göl Mahallesi'ne yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdiğini söyledi. TOKİ'nin de kazanacağını bölgenin nitelikli l hale geleceğini söylediğini kaydeden Başkan Sözlü, vatandaşın da hakkının korunarak çalışmaların yürütülmesinin sağlanmasına dikkat çekti. Oturumun ardından Şambayad ve Kabasakal'da yapılacak dönüşüm çalışmaları hakkında meclis üyelerine brifing verildi. 


Aaana Toros 


Geri Dön