24 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü: Toplu konut projelerini Sarıçam'da hayata geçireceğiz!

Hüseyin Sözlü: Toplu konut projelerini Sarıçam'da hayata geçireceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Varsaklar Derneği tarafından gerçekleştirilen teşekkür toplantısına katıldı.Sözlü, sağlıklı hizmetler için toplu konut projelerini Sarıçam' da hayata geçireceklerini söyledi.



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sağlıklı hizmetler için toplu konut projelerini Sarıçam'da hayata geçireceklerini söyledi. Sözlü, Varsaklar Derneği tarafından gerçekleştirilen teşekkür toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Sözlü, seçim çalışmaları sırasında Sarıçam'dan destek gördüklerini ve enerji topladıklarını belirterek, "Sizlerden hem Sarıçam'da hem de Büyükşehir'de büyük destek gördük. 


Bizler enkaz edebiyatı yapıp, mazeret üretmeyeceğiz. Hizmetlerimizle fırtına gibi eseceğiz. Bu size borcumuz. Siz görevinizi yaptınız. Bizim de yapacağımız Sarıçam'ın köy gibi kasaba gibi algılanmasını ortadan kaldırmaktır. Gerçek hizmet neyse Sarıçam'da onu yapacağız. Sarıçam Adana'nın bir parçası olacak. Biz burada sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Adana'da yeni bir belediyecilik anlayışının hizmet ettiği yeni bir dönem olacak. Sağlıklı şehirleşme için toplu konut projelerini Sarıçam'da hayata geçireceğiz. Sarıçam'ın verdiği büyük destek sizlere hizmet olarak geri dönecektir" dedi. Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut da başta Hüseyin Sözlü olmak üzere Varsaklar Şöleni'ne emeği geçen herkese teşekkür etti. Yusuf Umut ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


Günboyu


Geri Dön