24 / 04 / 2024

Hüsnü Özyeğin'in Swissotel'le ilgili gizli planı

Hüsnü Özyeğin'in Swissotel'le ilgili gizli planı

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Swissotel İstanbul'u 2005 yılında aldıktan sonra, otelde bir yenilik harekatı başlatmıştı



Türkiye'nin son yıllarda tanıdığı yatırım sihirbazlarından biri olan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Swissotel İstanbul'u 2005 yılında aldıktan sonra, otelde bir yenilik harekatı başlatmıştı.

Bugüne kadar spadan toplantı odalarına, kral dairelerinden Gaja Restoran'a kadar birçok bölümü yenilenen otelde, şimdi rezidans bölümündeki tadilat hızlı bir şekilde devam ediyor. Öğrendiğimize göre geçen yılın eylül ayında başlayan rezidans tadilatı, gelecek yılın haziran ayında tamamlanacakmış. Türkiye'nin ilk rezidansı olan Swissotel'de toplam 74 daire bulunuyor.

Hüsnü Özyeğin, oteli aldıktan sonra rezidanslarda kalan ve kontratı biten müşterilerle yeniden kontrat imzalamadı. Çünkü renovasyon çalışmalarını bir an önce başlatmak istiyordu. Halen de yeni kontrat imzalanmıyormuş. Rezidansın tadilatına ne kadar bütçe ayrıldığını öğrenemedik ama otel dahil Swissotel'deki tüm yenileme harekatının 60 milyon euro'ya mal olacağını belirtelim. Hüsnü Özyeğin'in 4 yıl önce Swissotel'i 100 milyon dolara aldığı düşünülürse, rakamın büyükyüğü de ortaya çıkıyor. Böylesine büyük bir tadilattan sonra kulağımıza gelen dedikodu ise Hüsnü Bey'in oteli yeniledikten sonra satacağı yönünde...Tabii bunun ne kadar doğru olduğunu zaman gösterecek.

Para Dergisi

hüsnü özyeğin,özyeğin,swissotel,hüsnü özyeğin swissotel,hüsnü özyeğinin swissotel planı,yatırım sihirbazı,fiba holding,Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin,Türkiye'nin ilk rezidansı,rezidans

 


Geri Dön