28 / 03 / 2024

Konya Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi!

Konya Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi!

Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı. Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Anahtar teslimi Eylül'de yapılacak.



Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlardan edinmek için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı.


Hüyük’te  TOKİ  1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda gerçekleştirilen programda vatandaşlar kura çekimi heyecanı yaşadı. Kura çeken isimler arasında Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı. Şahin, noter huzurunda TOKİ görevlilerine nezaretinde kura çekimi yaparak hak sahibi olduğu daireyi belirledi. Hüyük’te TOKİ tarafından toplu konut projesi kapsamında toplam 125 dairenin yapımı tamamlandı. Konutların 28’i 3+1, 97’si ise 2+1 şeklinde inşa edildi. Çekilişi yapılan dairelerin banka sözleşmelerinin tamamlanmasının ardından Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine anahtarlarının teslim edilmesi bekleniyor.


Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı konuşmada, kendisi gibi konutlardan edinmek için başvuruda yapan tüm vatandaşların kura heyecanı yaşadığını dile getirerek, “Konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2. Etap TOKİ yazılımlarımız devam etmektedir. Temennim o konutlar da bitince yine böyle mutlu ve huzurlu bir şekilde bir araya gelmektir. Sizlerin evlerinizde bir ömür boyu huzur ve mutluluk içinde yaşamanızı yüce Allahtan niyaz ediyorum, hayırlı olsun” dedi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön