19 / 03 / 2024

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 500 konut inşa edecek!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 500 konut inşa edecek!

Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon Tl’lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse edecek.



2009 yılından bu yana yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon Tl’lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse etmeye hazırlanıyor.


Bugüne kadar Türkiye’nin bir çok noktasında yüzlerce konut inşa eden Huzurlu İnşaat, dar ve orta gelirli yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor.


90 milyon TL’lik yatırımla Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselecek proje ile 500 konut ve ticari üniteler hayata geçirecek.


Teslim ettiği tüm projeleriyle konut alıcılarından tam not alan ve müşterisine daima kazançlı bir yatırım fırsatı sunan Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’ndeki yeni projesiyle de markalı konut projeleri arasında yatırım potansiyeliyle ayrışacak.


MARKALI KONUT PROJELERİ ARASINDA YATIRIMIN ADRESİ OLACAĞIZ


Faaliyet gösterdikleri her ilde kaliteli yaşam alanlarını ekonomik fiyatlarla satışa sunduklarını ve tüketicilerine daima kazançlı bir yatırım fırsatı oluşturduklarını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Bugüne kadar 15 ilde 38 proje hayata geçirdik. Tüm projelerimizle konut alıcılarımızın memnuniyetini kazanmayı başardık. Şimdi inşaat sektöründeki deneyimimizi İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü’ne taşıyoruz. Beylikdüzü’nde konumlandırdığımız 500 konutluk yeni projemizle, markalı konut projeleri arasında son derece kaliteli ve yüksek yatırım potansiyeli taşıyan bir projeye imzamızı atacağız. Yeni projemizin çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Planlarımız doğrultusunda projemizi Eylül ayında satışa sunmayı hedefliyoruz.” dedi.


AİLE ÖNCELİKLİ YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİYOR


Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projelerinde aile öncelikli yaşam alanları oluşturan Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü projesinde de çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek donatılarla benzersiz bir proje geliştiriyor.


27.000 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede çalışmalar sona gelirken, projenin Eylül ayında lanse etmesi planlanıyor.




Geri Dön