19 / 03 / 2024

Huzurlu Kampüs Kütahya'da 89 bin TL'ye!

Huzurlu Kampüs Kütahya'da 89 bin TL'ye!

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Kampüs Rezidans

En son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.



Türkiye’nin farklı illerinde yaklaşık 3.000 konut inşa eden Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu’da devlet memurlarına ve öğrencilere yönelik geliştirdiği Huzurlu Kampüs projesiyle dikkat çekiyor. İlk projesine Kütahya’dan start veren firma, 20 Ağustos Cumartesi Kütahya Hilton Garden’de Huzurlu Kampüs  Rezidans projesini lanse edecek. Projede lansman dönemine özel 1+1  dairelerin fiyatı 89.000 TL’den başlarken proje, Kamu Kurum çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra konut alıcılarına da büyük avantaj sağlıyor.


Huzurlu Kampüs Kütahya da 89 bin TL ye!


Çok amaçlı kullanım alanlarına sahip 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projeler; üniversiteye, ulaşım akslarına ve şehrin AVM’lerine yakın konumda yer alıyor. Huzurlu Kampüs Rezidans’ta ayrıca öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yemekhane, kafe, market ve sosyal tesis de yer alıyor.


Huzurlu Kampüs Kütahya da 89 bin TL ye!


BAYRAM BIYIKLI; “HUZURLU KAMPÜS KÜTAHYA’DA 1+1’LER 89.000 TL’DEN BAŞLIYOR”

Farklı bir konseptte proje geliştirdiklerini belirten  Huzurlu İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Bugüne dek; Manisa’dan Afyon’a, Denizli'den Edirne’ye, Samsun’dan Karabük'e, Turgutlu'dan Kırklareli'ne, Pınarhisar'dan Boyabat'a, Başmakçı’dan Uzunköprü'ye, Merzifon'dan Kütahya'ya kadar birçok noktada konut projelerine imzamızı attık. Son olarak İstanbul Beylikdüzü’nde 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara’da son daireleri avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına sunuyoruz. Bu projemizde daire sahiplerine kat irtifakı tapularını teslim etmeye başladık. Şimdi de Anadolu’da Huzurlu Kampüs projemizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimize ve bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Kütahya Huzurlu Kampüs projemizde lansmana özel 1+1  dairelerimizi 89.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardık. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüşeceği bu avantajlı fiyatları Kamu Personeli memurlarımıza ve öğrenci ailelerine yönelik tasarladık. Şehir merkezlerine ve üniversitelere yakın  Huzurlu Kampüs Rezidans  projemizi önümüzdeki aylarda Samsun ve Karabük’te devam ettireceğiz. Merkezi noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle Kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlayacak. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz” dedi.


Huzurlu Kampüs Kütahya da 89 bin TL ye!


Devlet Kurumlarına ve üniversiteye yakınlığı nedeniyle  Kamu Kurum çalışanları ve öğrenci aileleri tarafından tercih edilen Kütahya Huzurlu Kampüs projesinde 1+1 106 daire yer alıyor.  

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği  Kütahya Huzurlu Kampüs 2.Etap Konutları 2017 ikinci çeyreğinde tamamlanacak.


Web: http://www.huzurluinsaat.com/


projeye sor



Geri Dön