26 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede konut fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?



Huzurlu Marmara Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yüzde 35 peşinde, kalan bedel için firma bünyesinde vade yapılabiliyor. 


Bugün basına tanıtılan Huzurlu Marmara Rezidans  Huzurlu İnşaat  imzası taşıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara'da fitness, yürüyüş parkurları, sauna, göletler ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projede fiyatlar 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 97 ile 177 metrekare arasında değişiyor. 

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika, Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede olan Huzurlu Marmara Residence'de teslimlerin 2018 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor. 


Huzurlu Marmara adres: Yeşilyurt Caddesi, Havadar Sokak Beylikdüzü / İSTANBUL


Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim

Telefon: 444 4 136

Web: http://huzurlumarmara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön