26 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara projesinde fiyatlar artabilir!

Huzurlu Marmara projesinde fiyatlar artabilir!

Anadolu'da iki binden fazla konut geliştiren Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde yeni projeye başladı. Huzurlu Marmara projesi 90 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor.



2009'dan bu yana Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde 2 binden fazla konut inşa eden Huzurlu İnşaat, İstanbul'daki ilk projesi için Beylikdüzü'nü seçti. 90 milyon lira yatırım yapılan "Huzurlu Marmara" projesi, 500 konut ve ticari üniteden oluşuyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, proje için 2 yılda 27 dönüm arazi topladıklarını belirterek "Proje bu sürede İstanbul Belediyesi'nden ancak geçti. Şimdi 36 ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Ama daha kısa sürecek gibi tahmin ediyoruz" dedi. Anadolu'ya site yaptıklarını vurgulayan Bıyıklı, Huzurlu Marmara'nın kendilerine referans olacağını kaydetti. 


FİYATLAR ARTABİLİR 

Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar ise, projenin aynı zamanda bir tatil köyü gibi olduğunu aktardı. Birpınar proje ile ilgili şunları söyledi: "Zaten koşu parkuru, havuz gibi şeyler standart. Hatta bizde tuz odası da var. Tam destekli jeneratör ile elektrik kesintisi ortadan kalkıyor. Aidatlar 250-300 lira arasında olacak. Şu an lansman aşaması olduğu için fiyatlar düşük. Ancak fiyatların 1 milyon liraya ulaşacağını düşünüyorum." 18 bin 320 metrekare inşaat alanı üzerindeki projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire bulunuyor. 


Sabah 


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


HUZURLU İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesi görücüye çıktı. 300'ün üzerinde ön talep alınan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262 bin liradan başlıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, projenin lansmanında yaptığı açıklamada "Beylikdüzü'nü seçmemizin nedeni bölgenin İstanbul'un yeni gözdesi haline gelmesi. Beylikdüzü her geçen yıl değerlenen ve değerlenmeye devam edecek bir yer. Projede yeşil alanın payı yüzde 85. Ayrıca yüzde 85 oranında deniz manzarasına sahip. Biz burayı ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir alan haline getirdik. En küçük evimiz 2 + 1, en çok talep gören dairelerimiz ise 4+1 oldu" şeklinde konuştu.


Yeni Yüzyıl


Haber Habertürk Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü'ndeki projesi 'Huzurlu Marmara'yı 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdi. 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3 + 1 ve 4+1 'den oluşan daireler 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıkıyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; "Beylikdüzü'nde 90 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemizde 500 konut ve ticari üniteler yer alacak. Daireler 262 bin TL "den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak" diye konuştu. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılabilen projede, yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. 


Habertürk


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu'da 19 ilde 2009 yılında n bu yana 1500'e yakın konut inşa eden Huzuru İnşaat, 500 konutluk Huzurlu Marmara projesiyle İstanbul'a girdi. Beylikdüzü'nde İhlas Marmara Evleri'nin devamında hayata geçirilen projede 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. 


2009'da Trakya'da kat karşılığı proje yaparak sektöre girdiklerini anlatan geldikleri noktada Anadolu'da 1500 konutu teslim ettiklerini kaydeden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, bu yıl içinde ayrıca 250 konutun daha teslimini yapacaklarını söyledi. Sıfır sermaye ile kurulan şirketlerinin 2015'i 40 milyon liralık ciroyla kapatacaklarını anlatan Bıyıklı, "Huzurlu İnşaat'm Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesi ise lansmana özel metrekare fiyatı 3 bin ila 3 bin 500 Tl'den satışa çıkacak. Bitiminde ise bu rakamların 5 bin TL'ler seviyesine gelmesini bekliyoruz" dedi. Bayram Bıyıklı, gelecek 4 yıl içinde İstanbul'da her biri 500 konutun üzerinde yeni projeler yaparak 2 bin 500 konut rakamına erişmeyi planladıklarını kaydetti. 


27 bin metrekare arsa üzerinde 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin 12 katlı 4 bloktan oluştuğunu aktaran Bıyıklı, aileler düşünülerek hazırlanan projede 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunduklarını söyledi. Bıyıklı, lansman dönemine özel olarak fiyatların 262 bin TL'den başladığı projede, daire büyüklüklerinin ise 97 metrekareden başlayıp 177 metrekareye kadar çıktığını kaydetti. Ekim 2018'de teslim edilecek projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ya da yüzde 35 peşinat ile Huzurlu inşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. E-5'e yakınlığı ile dikkat çeken Huzurlu Marmara, Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonlara da yakın mesafede yer alıyor. 


Dünya


Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüziı'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan "Huzurlu Marmara" projesi lanse edildi. Yoğun ön talep toplama döneminin ardından satışa sunulan projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 262.000 TL'den başlıyor.

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, İstanbul'da ki en yeni projesi Huzurlu Marmara ile aile öncelikli kapsamlı bir projenin temelini atıyor. 

90 milyon TL'lik yatırımla Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselecek projede 500 konut ve ticari üniteler yer alıyor. İnşa çalışmalarının başladığı Huzurlu Marmara projesinde lansman dönemine özel olarak fiyatlar bölgeye kıyasla ekonomik oranlarla satış sunuldu. 

Yüksek standartlarda yaşam alanları inşa eden Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye'nin farklı illerinde binlerce konut inşa ederek, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmasıyla tanınıyor. Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını 'Huzurlu Marmara' projesinde de hayata geçiriyor. 

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; "Bugüne dek; Manisa'dan Afyon'a, Denizli'ye, Edirne'ye, Samsun'a, Karabük'e, Turgutlu'ya, Kırklareli'ne, Pınarhisar'a, Boyabat'a, Başmakçı'ya, Uzunköprü'ye, Merzifon'a, Kütahya'ya, kadar bir çok noktada konut projelerine imzamızı attık. 

Anadolu'nun dört bir yanında estetik mimariye sahip nitelikli konutlar inşa ettik ve yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Bugün arkamızdaki bu ailelerin gücüyle birlikte İstanbul'da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imzamızı atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nün merkezinde, Huzurlu Marmara projemizle tüm bölgeye değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz. 

Diriliş Postası


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

Beylikdüzü’nün en prestijli projelerinden biri olan ve tanıtımı 15 gün önce yapılan Huzurlu Marmara’ya, kısa sürede beklenenin çok üstünde talep geldi.

Arsanın yüzde 85’inin yeşil alan ve sosyal donatı olarak ayırıldığı projede dairelerin çok büyük kısmı deniz manzaralı. Toplam 10 bloktan oluşan ve 500 aileyi ev sahibi yapacak projede bazı bloklarda daha şimdiden bütün daireler satıldı. 

Yeşil alanları, sosyal donatıları ve nefis deniz manzarası ile bölgedeki diğer konut projelerinden ayrılan Huzurlu Marmara’nın satış ofisi vatandaşların akınına uğruyor. Faaliyetlerine 2009 yılında başlayan ve bu güne kadar bin 500 aileyi ev sahibi yapan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, toplam 27 dönümlük araziye İstanbul Büyükşehir Belediyesinden projeye özel imar izni aldıklarını ve arsanın sadece yüzde 15’ine bina yaptıklarını belirterek, “Huzurlu İnşaat, 5 yıldır, Trakya başta olmak üzere Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerinde konut üretiyor. Bu 5 yıl içerisinde 1500 aileyi ev sahibi yaptık. Şimdi de İstanbul’un hava temizliği anlamındaki en önemli bölgesi olan Beylikdüzü’nde Huzurlu Marmara projemizi hayata geçiriyoruz. Beylikdüzü’nün denize nazır olan en güzel noktasındayız. Dairelerimizin yüzde 85’i deniz manzaralıdır. Ayrıca yüzde 85 yeşil alana sahibiz. Başarılı okullara, hastanelere, balık haline ve yat limanına oldukça yakınız. Projemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden onaylı olmasıyla da öne çıkıyor. Bu bölgede, İhlas Marmara Evleri’nin birinci, ikinci ve üçüncü etapları ile Huzurlu Marmara olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geçen 4 proje var” diye konuştu.
 

“DEPREME KARŞI DAYANIKLI”

 
Huzurlu Marmara Projesi’nin depreme karşı dayanıklılığı ve sosyal donatıları hakkında da bilgi veren Bayram Bıyıklı, “Sitede çok sayıda alışveriş merkezi, oturma alanı, kapalı yüzme havuzu, spor alanı, kamelya, çocuk parkı, yürüyüş alanı ve hamam başta olmak üzere pek çok sosyal tesis var. İstanbul bir deprem bölgesi, ancak burada yaptırdığımız zemin etüdü sonucunda bölgenin çok sağlam olduğunu gördük. Depreme dayanıklı olması için radya temel yapıyoruz. Projede kat otoparkı var. Her daire için bir otopark bulunuyor. Ayrıca misafirler için de 120 adet yedek otopark var. Yani projede yerin iki kat altında 620 araçlık otopark var” dedi.
 

“ERKEN ALAN KAZANACAK”

 
Projenin şu anda tanıtım fiyatları ile satışta olduğunu ancak kısa süre içinde artış yaşanacağını belirten Bayram Bıyıklı, “Şu anda temelden bir satış yapıyoruz. Başlangıç olduğu için tanıtım fiyatlarımız oldukça makul. Ama kademe kademe fiyatlar yükselecek ve erken alan kazanacak. Metrekaresi şu anda 3 bin ile 3 bin 500 arasında. İleride ise metrekaresi 5 bin 500 civarında olacak. Alan herkes kazançlı çıkacak. Projeye talep beklediğimizin üzerinde gerçekleşti. Satışlar güzel gidiyor” dedi.
 

“BU PROJEYİ DEĞERLENDİRİN”

 
Projeden daire alan Ertuğrul Beler ise “Hayırlısıyla projeden bir tane daire satın aldım. Öncelikle Huzurlu İnşaat’ın ismi, projenin konumu ve güvenilirliği beni çekti. Projenin deniz manzarası ve peyzajı dikkatimi en çok çeken şeyler oldu. Yeşil alanın çok fazla olması benim için önemliydi. Şimdilik yatırım amaçlı düşünüyorum ama önümüzdeki günlerde oturma amaçlı da düşünebilirim. Herkese bu projeyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunuyorum çünkü oldukça yüksek miktarda yeşil alan var. Günümüzde İstanbul’da yeşil alanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz” dedi.

Star

Geri Dön