19 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara'nın yüzde 69'u satıldı!

Huzurlu Marmara'nın yüzde 69'u satıldı!

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Huzurlu Marmara'da satışlar sürüyor. Bölgeye göre uygun olan daire fiyatları 346 bin liradan başlıyor.



Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesi büyük ilgi görüyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Bayram Bıyıklı, inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların büyük kazanç elde edeceğini belirtti. İstanbul Beylikdüzii'nün geleceğin Florya'sı olacağını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara projemizin iki ayda yüzde 69'u sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" diye konuştu. 


120 aya kadar kredi 


27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari üniteden oluşan projede, 2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 346 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. 



http://huzurlumarmara.com/



Vatan



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesinde evlerin yüzde 69'u 2 ayda satıldı. Teslimler ise Ekim 2018'de. 


İSTANBUL Beylikdüzü'nde I Huzurlu İnşaat tarafından inşa edilen 'Huzurlu Marmara' projesinde evlerin yüzde 69'u 2 ayda sahibini buldu. 90 milyon TL yatırımla hayata geçecek projede 500 konut ve 27 ticari ünite yer aldığını söyleyen Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların kazanç elde edeceğini belirtti. 


İstanbul Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını söyleyen Bıyıklı; 'Projemizden daüe alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin iki ayda yüzde 69'u sahiplerini buldu.  Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" dedi. Huzurlu Marmara projesinin örnek daireleri konut alıcılarının beğenisine sunuldu. 


ŞİRKET BÜNYESİNDE ÖDEME 

Projede 2+1 daireler 346 bin TL'den satılıyor. 27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu inşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. 


TESLİMLER 2018'DE

Projenin ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer aldığını belirten yetkililer, "Huzurlu Marmara, İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E-5'e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonları çevrelendiği bu bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor" dedi. 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 


GENİŞ SOSYAL ALANA SAHİP 

HUZURLU Marmara projesi geniş sosyal donatı alanına sahip olacağını belirten yetkililer," Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede; göletler, yüıüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor" dedi. 


Hürriyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Huzurlu Marmara projesinde konutların 2 ayda yüzde 69'u satıldı. Projede fiyatlar 346 bin liradan başlıyor

Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan Huzurlu Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. İstanbul Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; 'Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin iki ayda yüzde 69'u sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" dedi. 


DENİZ MANZARALI KONUTLAR 

27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 97 ila 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 346 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede; göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor. Projenin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 


Sabah


Geri Dön