16 / 04 / 2024

Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de 10 bin TL peşinatla!

Huzzak Tower Elegance Başakşehir'de 10 bin TL peşinatla!

Huzzak Yapı yaklaşık çeyrek asırdır şehrin gelişen bölgelerinde konsept projelere imza atmaya devam ediyor. Huzzak Tower Elegance konforlu bir yaşam sürmek isteyen geniş aileler için hayata geçiriliyor.



Huzzak Yapı  imzasıyla hayata geçirilen,Ekim 2017 teslim edilmesi planlanan Huzzak Tower Elegance konforlu bir yaşam sürmek isteyen geniş aileler için hayata geçiriliyor.


Proje  İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından  Başakşehir bölgesinde inşa ediliyor.


Toplam 5 bin 387 metrekare alan üzerinde yükselen Huzzak Tower Elegance 50 özel daire ve 9 ticari üniteden  oluşan butik bir proje.


Projede  4+1 dairelerin büyüklüğü 263 & 267 metrekare,5+1 dairelerin büyüklüğü 304 metrekare olarak tasarlandı.


Projenin  peyzaj alanında  kamelyalara yer verildi. 


Projesinin sosyal imkanları arasında  skateboard parkuru,cep sinema salonu,açık-kapalı çocuk oyun alanları,kütüphane, ,çocuk çay evi,türk hamamı,sauna,fitness,bilardo,masa tenisi,lobi,bay bayan mescid,açık kapalı otopark mevcut. 


Her daire için 2 araçlık kapalı otopark yerleri ayrılmıştır.Kapalı otopark alanından evlere,sağlıklı yaşam merkezine ve peyzaja doğrudan erişim imkanı sunulmaktadır.


Huzzak Yapı  imzasıyla hayata geçirilen Huzzak Tower Elegance  projesinde daire sahibi olmak isteyenler  10.000 TL peşinat ile  banka kredisi kullanabiliyor.


www.huzzak.com/


Geri Dön