24 / 04 / 2024

Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?

Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?

Firma: Huzzak Yapı

Proje: Huzzak Tower Plus

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Huzzak Tower Plus Rezidans projesi 69 adet daire ve 10 adet dükkandan meydana geliyor. "Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.



Huzzak Tower Plus Rezidans projesi  15 katlı tek blok olarak tasarlandı. Projede 69 adet daire ve 10 adet dükkan yer alıyor.  "Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?" sorusunun yanıtından önce biraz projeden bahsedelim.


Huzzak Tower Plus Rezidans  Huzzak Yapı  imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 1 oda 1 salon konutlarda 100 metrekare ile 106 metrekare arasında, 2 oda 1 salon konutlarda ise 150 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiyor. 


Huzzak Tower Plus Rezidans projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 250 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriliyor. Proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen  Huzzak Tower Plus  Rezidans; 3. havaalanı, 3. köprü ve Kanal  İstanbul  bağlantı yollarının kesişme noktasında bulunuyor. Proje Otogar-Olimpiyat Stadı metro hattı ve Olimpiyat Stadı ile Başakşehir'in yeni Sular Vadisi'nin yakınında hayata geçiriliyor. Proje Mahmutbey gişelerine 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakikamesafede bulunuyor.


Huzzak Tower Plus Rezidans nerede?

Adres: Hürriyet Bulvarı Fasıl Sk. No:2 İkitelli - Başakşehir / İstanbul 


Huzzak Tower Plus Rezidans iletişim

Tel: 0212 670 0 605

Web: http://huzzaktowerplus.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön