19 / 04 / 2024

Huzzak Tower Plus'ta teslimler Ağustos'ta!

Huzzak Tower Plus'ta teslimler Ağustos'ta!

Huzzak Tower Plus teslim edilmeden hemen önce satış avantajı sunuyor. 4 bin 887 metrekare alan üzeirnde yüksleen Huzzak Tower Plus projesinde teslimlerin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.



Huzzak Yapı tarafından inşaa  edilen Huzzak Tower Plus , Olimpiyat Stadı ve TEM Otoyolu ve yapımı planlanan Kuzey Marmara Otoyolu’nun tam ortasında yer alan ayrıcalıklı bir yaşam alanı. Metro istasyonunun yanı başında bulunması ve iki büyük otoyolun orta noktasında yer alması, burada yaşayacaklar için oldukça rahat bir ulaşım sağlıyor.


Lüksü ve konforu doyasıya hissedeceğiniz, gençlerin ve hayatı dinamik yaşamak isteyenlerin yeri size kendinizi çok özel hissedeceğiniz bir ortam sunuyor. Bölüme özel spor alanlarında eğlenceli ve sağlıklı bir hayat geçirebilir residence hizmeti ile rahatlığın ve konforun keyfini sürebilirsiniz. 


Huzzak Tower Plus 4 bin 887 metrekare alan üzerine kurulu 17 kat 69 residence  daire ve 10 ticari üniteden oluşmaktadır. Projede 106 & 156 metrekare arası suit  1+1  ve 153 metrekare 2+1  rezidence daire olarak tasarlanmıştır.


Ağustos 2016 da teslimi planlanan Huzzak Tower Plus ta Vade farksız taksit seçenekleri ve Banka kredisi kullanarak daire sahibi olma avantajını sunuyor.


www.huzzak.com/


Geri Dön