19 / 04 / 2024

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.



Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor. Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. 


Asansör ve yürüyen merpen ile ilgili teknik bilgilerin aktarılacağı sınıfta şu anda 25 öğrenci eğitim görüyor. İlerleyen zamanlarda bu sınıfta eğitim gören öğrencilerin, Hyundai Asansör'de stajyer olarak deneyim kazanması da planlanıyor. 


'Sektörün olmazsa olmazı mesleki eğitim' 

HMF Hyundai Asansör Hakkında Sınıf için gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi Proje dahilinde bir asansör ve yürüyen merpen sınıfı kuruldu ve gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi. Ayrıca bir laboratuvar kısmı oluşturularak öğrencilerin uygulamalı olarak da eğitim alması sağlandı. Hyundai Asansör teknik ekibi, kurulumla birebir ilgilenerek, öğrencilerin faydalanabileceği bir eğitim platformu hayata geçirdi. 


Hyundai Asansör Türkiye Genel Müdürü Hakan Ek "Mesleki eğitimini doğru şekilde tamamlamış eleman yetiştirmek hususunda meslek liseleri önemli bir rol oynuyor. Hyundai Asansör olarak, sektöre kalifiye eleman kazandırmanın doğru eğitimden geçtiğinin farkındayız. Bu amaçla çıktığımız yolda, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tam teşekküllü bir asansör ve yürüyen merpen sınıfı kazandırdık. 

Teknik ekibimizin de uygulamalı eğitimlere katılarak öğrencilere deneyimlerini aktarabilecekleri bir eğitim platformunun ilk adımını atmış bulunuyoruz. Bir sınıfla başladığımız bu projeyi ileride ihtiyacı olan tüm meslek liselerinde gerçekleştirmeyi ve bunu bir eğitim projesine dönüştürmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. 


Kore'nin en büyük holdinglerinden biri olan HYUNDAI, 1984 yılında ürün yelpazesine asansör ve yürüyen merpeni de eklemiş ve günümüze kadar 100.000 ünite üretimi gerçekleştirmiştir. 

Kore'de 205 m. yüksekliğindeki asansör test kulesi inşa etmiş ve 18 m/sn asansörünü ve 7 m/sn panoramik asansörünü tesis etmiştir. 


Böylece Hyundai asansör sektöründe de kendini kanıtlamıştır. Dünyada birçok metro ve tren istasyonlarının yanı sıra çeşitli havalimanları, iş merkezleri ve gökdelen gibi büyük ve kaliteli projelere imzasını atan HYUNDAI; 2009 yılı başında HMF güvencesi ile Türkiye pazarına girmiştir. Her tip ve modeldeki ürünlerin satış, pazarlama, montaj, bakım-servis ve modernizasyonu ile bunlara ait tüm yedek parça ve komponent ihtiyacını karşılamaktadır. 


HMF Adalet Sarayı ile başladığı başarı grafiğini, dünyanın En İyi Mimari Ödülü'ne sahip Varyap Meridian, Üsküdar-Çekmeköy metro hattı, Türkiye'nin en modern spor kompleksi Ülker Sports Arena, Diyarbakır Havalimanı, Çağlayan'ın en yüksek ofis binası Nurol Tovver, Sarphan Finans Park, Avrupa'nın HYUNDAI îr HEAVY INDUSTRIES CO., LTD. kulelerj Türkiye'de saygın projelere asansör, yürüyen merpen ve yürüyen bant sağlayan HMF Hyundai Asansör; Avrupa'nın en büyük adalet sarayı İstanbul Folkart Towers, Batışehir, Fenerbahçe Stadyumu ve daha birçok projede, Türkiye'nin prestijli firmalarıyla çalışarak devam ettiriyor. 


Milliyet Ek


Geri Dön