26 / 04 / 2024

İ-DECO, 3-6 Mart 'ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

İ-DECO, 3-6 Mart 'ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

'İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı'  (İ-DECO), 3-6 Mart"ta CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenecek...



Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç  tasarıma kadar tüm yaşam alanlarına dair özgün dekorasyon, mobilya ve tasarım  fikirlerinin buluştuğu 'İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı'  (İ-DECO), 3-6 Mart"ta CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenecek.
               
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, özel tasarım mobilyalardan duvar  kağıtlarına, ev tekstilinden aydınlatmaya kadar tüm mekan ihtiyaçlarını  karşılayan dekorasyon ürünleri fuarına, bu yıl dünyadan 600 markanın katılması ve  20 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
               
İtalya, İngiltere, İspanya, Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Birleşik Arap  Emirlikleri, Lübnan, Mısır, İran ve İsrail gibi ülkelerden ziyaretçileriyle de  dikkati çeken fuar, genç ve deneyimli tasarımcıların birbirinden yeni ürünlerine  de sahne olacak.
               
Fuarın son gününde, katılımcı markaların sergiledikleri ürünler satışa  çıkacak. Fuarın özel bir bölümünde tasarımın marka isimleri, gelecek trendlere  dair öngörülerini sergilerken, fuaye alanındaki 'Genç Tasarımcı' bölümünde genç  profesyoneller yaratıcı fikirlerini somutlaştırma ve sergileme imkanı bulacak.
AA


Geri Dön