25 / 04 / 2024

İ Tower Bomonti Ofis Projesi'nde 235 bin dolara!

İ Tower Bomonti Ofis Projesi'nde 235 bin dolara!

İçerisinde alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı İ Tower Bomonti Ofis Projesi'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...



İ Tower Bomonti Ofis Projesi, 2012 yılının Kasım ayında teslim edilecek. Alanları 60 ila 300 metrekare arasında değişen ofislerden meydana gelen İTower Bomonti'de 280 metrekare lobi alanı yer alıyor. Ofislerin tavan yükseklikleri 3 metre. Her ofiste mutfak ve tuvalet bulunuyor. İ Tower Bomonti'de bazı ofislerde kat bahçeleri de mevcut.

Fiyatların 235 bin dolardan başladığı İtower Bomonti, Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığında inşa ediliyor.

Sinpaş GYO, Bomonti'deki yaklaşık 4 bin 250 metrekare arsası için Fer Gayrimenkul ile hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı. Hasılat Paylaşımı modeli ile geliştirilecek projenin satış hasılatının yüzde 58'i Sinpaş GYO'ya ait olacağı öğrenildi. Fer Gayrimenkul, Sinpaş GYO'ya asgari olarak 30 milyon dolar nakit hasılat payı vermeyi de taahhüt etti. Proje toplam satış gelirinin taahhüt edilen asgari hasılat payının 2.5 katını (75 milyon dolar) aşması halinde, aşan kısım için Sinpaş GYO'nun hasılat payı yüzde 61 olacak. Projenin satışından elde edilen gelirlerin tümü Fer Gayrimenkul tarafından Sinpaş GYO'ya verilecek. Daha sonra Sinpaş GYO, Fer Gayrimenkul'e düşen pay için inşaatın ilerlemesine göre ödeme yapacak.

İ Tower Bomonti, her türlü hizmeti içinde sunan yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Nitelikli küçük ofis seçeneği ve bina içi düzenin, yeni Doktor Yönetmeliği 'ne uygun olması ile ön plana çıkan ITower, konum olarak İstanbul 'un merkezinde. şžişli Bomonti'de yer alan proje avukatlar için Adalet Sarayı 'na olan yakınlığı ile de göz dolduruyor.   Yeni yapılan tüneller sayesinde ulaşım kolaylığını da içinde bulunduran ıTower,  avantajlarla dolu bir konsept.

İ Tower Bomonti'de VIP business toplantı odaları, 100 kişilik büyük toplantı salonları, kat bahçeleri, yemek odaları, spor aktiviteleri, profesyonel bina yönetimi, VIP lounge, VIP giriş, vale parking, fitness center (sauna ve masaj), hobi odası, copy-center, housekeeping ve bakım hizmetleri, otopark ve misafir otoparkı, arşiv odası, catering hizmetleri, mini market, çalışanlar için kafeterya, shuttle, golf, puro odası, lostra, sanal plaj yer alıyor.

http://www.itowerbomonti.com/Default.aspxDurum=Kayitli-Kullanici

444 9 337

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön