24 / 04 / 2024

İBB Avcılar'daki üstgeçit inşaatını saç levhayla kapattı!

İBB Avcılar'daki üstgeçit inşaatını saç levhayla kapattı!

İBB, inşaat halindeki üstgeçidin girişlerini kapattı. Buna rağmen vatandaş durmuyor. 100 metre ilerde üst geçit var ama onlar ısrarla tamamlanmamış geçide çıkıyor. İki gün sonra geçit bitecek. Bu kadar sabrınız yok mu



Önceki gün, Avcılar Parseller'deki üstgeçit krizini gündeme taşımıştık. Avcılar - Beylikdüzü metrobüs yolu çalışmaları kapsamında inşa edilen geçit henüz tamamlanmamış olmasına rağmen yayalar tarafından kullanılıyordu. Betonu bile atılmamış basamaklarda dengesini kaybedenler de kendini yerde buluyordu haliyle. Geçidin önünde de vatandaşı uyarıcı herhangi bir tedbir, engel görünmüyordu.

BU İNAT NİYE!
Anlayacağınız feci bir kaza yaşanmasına ramak vardı, işte bu tehlikeyi yansıtırken yetkililerin bir an önce gerekli önlemleri alması gerektiğinin altını çizmiştim. Dün, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden bir açıklama geldi. Yetkililer, "İnşaatı devam eden geçidi kapalı tutuyorduk. Hatta girişlere bariyer ve şerit yerleştirilmişti. Fakat vatandaşlar bu bariyerleri kaldırarak ısrarla burayı kullanmaya devam ediyor" dedi.

İBB ekipleri, yayaların geçide çıkmasını engellemek için de geçit girişlerini saç levhalardan kaynak yaparak tamamen kapattı. Ne var ki bu bile bazılarını durdurmaya yetmedi. Bu kez de bariyerlerden atlayarak geçide çıkmaya başladılar.

İnanılır gibi değil. 100 metre ilerde zaten bir geçit var. Ama inatla inşaat halindeki geçidi kullanıyorlar. İyi de bu inat niye Bırakın da geçit tamamlansın. Sonra zaten siz kullanacaksınız. İBB yetkililerinin söylediğine göre yeni metrobüs hattı üzerindeki geçitlerin tamamı 24 Şubat'ta açılacak. İki gün daha sabredemiyor musunuz!

Esra Boğazlıyan/Habertürk

 


Geri Dön