26 / 04 / 2024

İBB Bağcılar'a spor salonu yaptırıyor

İBB Bağcılar'a spor salonu yaptırıyor

İBB, Bağcılar'da spor salonu ve bilgi evi yaptırırken bir yandan da Beykoz Deresi'ni Dünya Bankası'ndan sağladığı kredi ile ıslah ettirme kararı aldı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bağcılar'da spor salonu ve bilgi evi yaptırırken bir yandan da Beykoz Deresi'ni Dünya Bankası'ndan sağladığı kredi ile ıslah ettirme kararı aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı ilk ihale Bağcılar'da spor salonu ve bilgi evi yapımı. İBB Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalede Bağcılar Hasan Kağnıcı Spor Salonu, Ziya Gökalp Spor Salonu ve bilgi evi yaptırılacak. 28 Temmuz günü ihalesi yaptırılacak olan spor salonları ve bilgi evinin 200 gün içinde bitirilmesi isteniyor.

Dünya Bankası'ndan kredi alındı
İBB'nin yaptıracağı bir diğer ihale de Beykoz, Elmalı'daki Akbaba Deresi'nin ıslahı.  Dere ıslahı 1. kısım inşaatı için ihale düzenleyen İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, finansal kaynağını  Dünya Bankası'ndan sağladığı derenin ıslah ihalesini 12 Temmuz günü gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyeti yapım ihaleleri ile birlikte birde satış yapacak. İBB kendisine ait olan Kadıköy Sahrayıcedid Mahallesi'ndeki bin 158 metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. İmar planlarında konut alanı olarak işlenen boş arsa için 2 milyon 895 bin 550 TL tahmini bedel ve 86 bin 866 TL geçici
teminat tayin eden İBB, ihaleyi 28 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.
emlakkulisi.com


Geri Dön