19 / 04 / 2024

İBB 'den Kartal Hürriyet Mahallesi'nde satılık 6 konut arsası!

İBB 'den Kartal Hürriyet Mahallesi'nde satılık 6 konut arsası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kartal Hürriyet Mahallesi"nde Nuray, Taşlı, Bayır   ve Mehtap Sokak olmak üzere 5 arsa ile Yakacık Mahallesi Aydos Caddesi"ndeki bir arsayı satmak üzere ihale düzenledi



 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kartal Hürriyet Mahallesi"nde Nuray, Taşlı, Bayır   ve Mehtap Sokak olmak üzere 5 arsa ile Yakacık Mahallesi Aydos Caddesi"ndeki bir arsayı satmak üzere ihale düzenledi.

İBB Mesken Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ilk arsa Nuray Sokak"ta bulunuyor. Yüzölçümü 345 metrekare olan arsa üzerinde halen işgal bulunurken kayıtlarda herhangi bir vakfiye bilgisine rastlanmıyor. İmar planlarına konut alanı olarak görünen arsanın tahmini bedeli 13 bin 910 TL, geçici teminatı ise 417 TL olarak belirlendi.

İkinci arsa ise Hürriyet Mahallesi Taşlı Sokak"ta bulunuyor. Yüzölçümü 267 metrekare olarak açıklanan arsada halen işgal bulunurken kayıtlarda herhangi bir vakfiye bilgisi yer almıyor. İmarda serbest konut alanı olarak işaretlenen arsanın tahmini bedeli 9 bin 490 TL, geçici teminatı ise 284 TL.

İhaledeki üçüncü arsa ise Bayır Sokak"taki 263 metrekarelik arsa. Halen işgalli olan arsada
vakfiye bulunmazken imar planlarında serbest konut alanı olarak geçiyor. Tahmini bedeli 15 bin 939 TL olan arsanın geçici teminatı 478 TL.

Kartal Hürriyet Mahallesi"ndeki satışa çıkan dördüncü arsa Mehtap Sokak"ta bulunuyor.
Yüzölçümü 231 metrekare olan arsada vakfiye bulunmazken imar planlarında serbest konut alanı olarak görünüyor. Tahmini bedeli 17 bin 130 TL olan arsanın geçici teminatı ise 513 TL.

Satıştaki beşinci arsa ise Taşlı Sokak"ta bulunuyor. Yüzölçümü 463 metrekare olan arsanın üzerinde işgal bulunurken kayıtlarda vakfiye bilgisi yer almıyor. İmar planlarında serbest konut alanı olarak işaretlenen arsanın tahmini bedeli 18 bin 200 TL, geçici teminatı ise 546 TL olarak belirlendi.

Kartal"da satışa çıkan ve tek farklı mahallede yer alan arsa ise Yakacık Aydos Caddesi"nde bulunuyor. Yüzölçümü 303 metrekare olan arsanın tamamı satılırken halen boş bulunuyor. İmarda serbest konut alanı olarak planlanan arsanın vakfiyesi bulunmuyor. Tahmini bedeli 242 bin 528 TL olan arsanın geçici teminatı ise 7 bin 275 TL. Yapılan açıklamalarda bu ihalelerin tamamının satışının 9 şžubat 2011 tarihinde gerçekleştirileceği duyuruldu.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön