23 / 04 / 2024

İBB Kuzguncuk İskelesi'ni restore ettirecek!

İBB Kuzguncuk İskelesi'ni restore ettirecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar Kuzguncuk Vapur İskelesi ve binasının restorasyonu ile Fatih ve Eyüpe de iki adet itfaiye hizmet binası yaptırmak üzere ihale düzenledi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar Kuzguncuk Vapur İskelesi ve binasının restorasyonu ile Fatih ve Eyüpe de itfaiye binası yaptırmak üzere ihale açtı.
İBB Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Üsküdar Kuzguncuk Vapur İskelesi ve binasının ihale yöntemi ile restorasyonu ihalesi 10 Mart 2011 tarihinde saat 10.30da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mahallesi Kasım Sok. No 62 Güngören Merter İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.

2 yeni itfaiye binası yaptıracak
İBB, öte yandan da Fatih Seyitömer Mahallesi ve Eyüp Kemerburgaza itfaiye binası yaptırmak üzere ihaleler açtı.
İBB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Fatih Seyitömer Mahallesine yaptırılması planlanan bina için sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması ve 270 gün içinde bitirilmesi gerekiyor. İhale 14 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.
Eyüp Kemerburgaz İtfaiye binasının yer teslimi ise sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde gerçekleştirilecek. Binanın 360 takvim günü içinde bitirilmesini isteyen İBB, ihaleyi 16 Mart 2011 tarihinde yapacak.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön