19 / 04 / 2024

İBB Sosyal Tesisler öğretmenlere özel yüzde 20 indirimli!

 İBB Sosyal Tesisler öğretmenlere özel yüzde 20 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri, hayatımıza değer katan öğretmenlerimizi unutmadı. Sosyal Tesisler, 19-25 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenleri yüzde 20 indirimle ağırlayacak



Bize bir harf öğreten öğretmenlerimize teşekkür ederiz… İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sosyal Tesisler, bu yıl da hayatımıza değer katan öğretmenlerimizi unutmadı.


Sevgi ve fedakârlık mesleğidir öğretmenlik… Çok özel, çok yüce bir mesleğin sahibidir öğretmenlerimiz… Atatürk’ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım, 1981 yılından bu yana her yıl “Öğretmenler Günü” olarak kutlanıyor.


Sosyal Tesisler, ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizi konuk etmenin heyecanını yaşıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Sosyal Tesisler, değerli öğretmenlerimizi 19-25 Kasım tarihleri arasında yüzde 20 indirimle ağırlayacak.


Saygıdeğer öğretmenlerimiz, eş ve çocuklarıyla birlikte diledikleri Sosyal Tesiste; 19-25 Kasım tarihleri arasında personel kimlik kartları ile konuk olabilir.

İBB


Geri Dön