19 / 04 / 2024

İBB'den Esenler ve Bağcılar'a tesis hamlesi!

İBB'den Esenler ve Bağcılar'a tesis hamlesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Esenler’e gençlik merkezi ve Bağcılar’a da spor ve kültür tesislerinden oluşan yeni bir kompleks yaptırmak üzere ihale açtı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Esenler’e gençlik merkezi ve Bağcılar’a da spor ve kültür tesislerinden oluşan yeni bir kompleks yaptırmak üzere ihale açtı.

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü her iki ilçede yapılacak olan ihaleler için hızlı davranma kararı aldı. İBB, Esenler’deki gençlik merkezi yapımı için yıl bitmeden ihaleyi gerçekleştirecek. Gerekli inceleme ve araştırmalardan sonra ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanarak tesisin kurulacağı arsanın 5 gün içinde teslimi gerçekleştirilecek. Arsa tesliminin ardından ihale için kronometreye basması planlanan İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, binanın 180 takvim günü içinde tamamlanarak teslim edilmesini isteyecek.

Bağcılar’ın merkezine kompleks geliyor

Öte yandan Bağcılar Merkez Mahallesi’nde yaptırılması planlanan bölge parkı, spor tesisleri ve kültür kompleksi yaptırmak üzere harekete geçen Yapı İşleri Müdürlüğü kolları sıvadı. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanması gereken kompleks inşaatının 400 takvim gün içinde bitirilmesi şart koşuluyor. İhaleler 25 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön