24 / 04 / 2024

İBB'den Kartal'da kiralık rehabilitasyon merkezi!

İBB'den Kartal'da kiralık rehabilitasyon merkezi!

İBB Kartal´daki Rehabilitasyon Merkezi´ni kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi´ndeki Rehabilitasyon Merkezi´nin tahmini bedeli 6 bin olarak açıklanırken geçici teminatı için 180 TL istendi. Açık usulle yapılacak olan ihale 3 yılı kapsayacak. Merkezin büyüklüğünün brüt bin 306 metrekare olduğunu açıklayan yetkililer ihalenin 25 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştireceğini ifade ettiler.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
----
Kartal'da rehabilitasyon merkezi kiraya verilecek

İBB Kartal´daki Rehabilitasyon Merkezi´ni kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi´ndeki Rehabilitasyon Merkezi´nin tahmini bedeli 6 bin olarak açıklanırken geçici teminatı için 180 TL istendi. Açık usulle yapılacak olan ihale 3 yılı kapsayacak. Merkezin büyüklüğünün brüt bin 306 metrekare olduğunu açıklayan yetkililer ihalenin 25 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştireceğini ifade ettiler.
Milliyet


Geri Dön