27 / 04 / 2024

İBB'den Pendik'te satılık iki arsa!

İBB'den Pendik'te satılık iki arsa!

İBB Mesken Müdürlüğü Pendik Dolayoba Yayalar Mahallesi Şentürk Sokak’taki  bin 562 metrekare büyüklükteki arsayı ve Sanayi Mahallesi 270 metrekare büyüklükteki iki arsayı satışa &cced



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mesken Müdürlüğü Pendik Dolayoba Yayalar Mahallesi Şentürk Sokak’taki  bin 562 metrekare büyüklükteki arsayı ve Sanayi 270 metrekare büyüklükteki iki arsayı satışa çıkardı.
Satışa çıkan bin 562 metrekare büyüklükteki arsa için 781 bin190 TL tahmin bedel tayin eden Mesken Müdürlüğü, geçici teminat olarak 23 bin 435 TL istedi. Tamamı belediyeye ait olan arsa halen boş durumda bulunuyor. İmar planlarında konut alanı olarak görünen arsanın vakfiyesi de bulunmuyor.
Satışa sunulan Sanayi Mahallesi’ndeki 270 metrekare büyüklükteki arsa ise halen boş bulunuyor. İmar planlarında ticaret alanı, ve önemli alan notları bulunan arsanın vakfiyesi bulunmuyor. Tahmini bedeli 66 bin 319 TL olan arsa için İBB bin 989 TL geçici teminat istedi. İBB Mesken Müdürlüğü, her iki arsanın ihalesini 13 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır. 


Geri Dön