20 / 04 / 2024

Iberotel Sarıgerme Park Otel 12. kez TUI ödülünü aldı!

Iberotel Sarıgerme Park Otel 12. kez TUI ödülünü aldı!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde faaliyet gösteren Iberotel Sarıgerme Park Otel, Alman seyahat acentesi TUI tarafından verilen "TUI Dünya Çevre Ödülü"ne 12. kez layık görüldü



Alınan bilgiye göre Iberotel Sarıgerme Park Otel, her yıl 22 ülkeden TUI ile anlaşmalı oteller arasında yapılan  değerlendirmeler sonucunda verilen "TUI Dünya Çevre Ödülü"nü bu yıl 12. kez kazandı. Ortaca'nın Sarıgerme köyünde 20 yıldır faaliyet gösteren Iberotel Sarıgerme Park Otel Genel Müdürü Anne Hecking, gazetecilere yaptığı açıklamada, ödülü 12. kez almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Otel olarak hedeflerinin çevreye katkıda bulunmak ve sürdürülebilir çevre politikalarının daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak olduğunu belirten Hecking, şöyle konuştu:

"Her yıl dünya çapında 500 bin TUI misafirinin anket değerlendirmeleri ile en sevilen ilk 100 otelinine verilen 'TUI Holly Misafir Memnuniyeti Ödülü'nü 16. kez, 'TUI Dünya Çevre Ödülü'nü de 12. kez tüm çalışanlarla birlikte kazandık. Emeklerimizin karşılığını almaktan gurur duyuyoruz. Bizlere duyduğu güven dolayısı ile misafirlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyorum." Iberotel Sarıgerme Park Otel'in, 2009 yılında TUROFED-Johnson Diversey iş birliğiyle çevreci otellere verilen "Beyaz Yıldız" ödülünün de sahibi olduğu öğrenildi. Öte yandan, TUI'nin dünyada çalıştığı 10 bin otelde konaklattığı 500 bin müşterisi arasında yaptığı anketle belirlediği "Dünyanın En İyi 100 Oteli" arasına giren 20 Türk oteli için önceki gün Antalya Limanı'ndaki bir restoranda ödül töreni düzenlenmişti. Törende TUI Kalite ve Çevre Koruma Departmanı Yöneticisi Dr. Harald Zeiss "Dünyanın Çevreyi En İyi Koruyan Oteli" ödülünü Iber Otel Sarıgerme Park Otel'i Genel Müdürü Anne Hecking ile yardımcısı Michael Franke'ye vermişti.
AA


Geri Dön