28 / 03 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Kandıra’da yatırımları inceledi!

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Kandıra’da yatırımları inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın sahillerinde ve ilçe merkezinde incelemeler yaparken iftar sonrası da vatandaşlarla bir araya geldi.




Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın sahillerinde ve ilçe merkezinde incelemeler yaparken iftar sonrası da vatandaşlarla bir araya geldi. Karadeniz sahillerinde Ramazan sonrası vatandaşların taleplerine karşı her türlü önlemin alınması için çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın Kandıra bölgemize gösterdiği ilgi nedeniyle biz de Büyükşehir olarak önlemlerimizi alırken, yeni yatırımlarla da vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Bu amaçla yaptığımız Miço Koyu kadınlar plajımız, Ramazan’dan sonra hizmete girecek” dedi.


SAHİLLERİ TEK TEK GEZDİ VE BİLGİ ALDI


Bağırganlı, Seyrek, Sarısu, Kerpe ve Miço Koyu’nda yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu’na, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve teknik personel eşlik etti. Kerpe Miço Koyu kadınlar plajına yapılacak kanal projesi için İSU’nun çalışmaları başladığı bilgisi aktarılırken, özellikle içme suyu ve kanalizasyon hatlarının ve çevre yatırımlarının geldiği son durumu da yerinde değerlendiren Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan ayı sonrası tatillerini geçirmek için gelecek vatandaşların en iyi hizmetle ağırlanması talimatını da verdi.


1000 KİŞİLİK SPOR SALONUNU GEZDİ


Kandıra’da yapılan 1000 kişilik kapalı spor salonunu da gezen Başkan Karaosmanoğlu, burada da teknik ekipten bilgi aldı. Kısa zamanda spor salonunun hizmete girmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz için ilçemizde çok önemli bir hizmeti ortaya koyuyoruz. Geleceğimizin sahipleri olan neslimizin zamanlarını doğru yerde kullanması ve halkımızın da bu gibi tesislerden faydalanmasını çok önemsiyorum. Büyükşehir olarak amacımız kent genelindeki spor tesislerimizin sayısını daha fazla artırmaktır” açıklamasını yaptı. Ramazan ayı olması nedeniyle iftar sonrası Kandıra merkezde de vatandaşlarla birlikte hasbihal eden ve çay içen Başkan Karaosmanoğlu, esnaflara da hayırlı işler diledi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön