19 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu Kullar'daki yatırımları inceledi!

İbrahim Karaosmanoğlu Kullar'daki yatırımları inceledi!

Başiskele Kullar bölgesinde gerçekleştirilecek projelerin son durumu görmek için inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karaosmanoğlu “Her anımız hizmet ederek ve proje üreterek geçiyor” dedi




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, on iki ilçede yürütülen projeleri yerinde incelemeye Başiskele’nin Kullar bölgesinden devam etti. Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’la birlikte altyapı çalışmalarını denetledi. Başkan Karaosmanoğlu incelemelerde, “Her anımız hizmet ederek ve proje üreterek geçiyor. Ekiplerimiz hizmet üretmek için gece gündüz çalışıyor. Ben de devamlı sahaya çıkarak kentimize kazandırdığımız ve kazandıracağımız projeleri yerinde denetliyorum” dedi.

 

DERELER ISLAH EDİLİYOR

Başiskele Bağlar, Gümrük, Bataklı derelerinin ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’dan bilgilendirme alan Başkan Karaosmanoğlu, altyapıya verilen önemin artarak devam edeceğini belirtti. Kalkınmanın yerelden başladığını ve gelecek nesillere güzel şehirler bırakmak için hizmet ettiklerini özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, Kullar’daki fay hattı üzerinde bulunan menfez çalışmalarını da gezerken, derelerin bakım ve köprülerin geldiği son durumu inceledi.

 

ALTYAPIDAN SONRA

Altyapıların tamamlanmasının ardından üst yapı noktasında gelişmeler yaşanacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Projelerimizi oluştururken bütün birimlerimizin kurdukları güzel iletişim sayesinde koordineli biçimde hizmet üretiyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanarak, çalışanlarımızla birlikte proje üretmeye devam edeceğiz. Hizmet ettikçe mutlu oluyor, dua aldıkça da enerjimiz artıyor” açıklamasını yaptı.



Manşet Kocaeli


Geri Dön