26 / 04 / 2024

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de 2 yeni atama!

İbrahim Polat Holding'de2 atama daha gerçekleştirildi. Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. Aysel Hatipoğlu ise Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı.



1955 yılından bu yana inşaat, turizm ve sanayi alanlarında faaliyet gösteren İbrahim Polat Holding'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yeni yapılanma sonrasında 2 atama daha gerçekleştirildi. Holding'de 20 yıldır çeşitli görevlerde bulunan Nilgün Aytekin, Grup Mali işler Koordinatörlüğü (CFO) görevine atandı. En son Mali İşler Grup Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aytekin, Baran Demir'in CEO görevine atanması ile boşalan CFO görevine getirildi. 


İbrahim Polat Holding'te bir diğer atama yeniden yapılandırma kapsamında oluşturulan Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürlüğü bölümünde gerçekleşti. 2007 yılından bu yana Holding'in Denetim Müdürlüğü görevini sürdüren Aysel Hatipoğlu, Denetim ve Kurumsal Risk Yönetim Müdürü olarak atandı. 


Milliyet



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İbrahim Polat Holding'de geçen yıl ilk kez CEO'luk pozisyonu açılmış, CFO'luk görevini yürüten Baran Demir, 50 yıllık grubun ilk CEO'su olmuştu, inşaat, turizm ve sanayi alanlarında faaliyet yürüten holdingde Demirden boşalan CFO'luk görevine kimin getirileceği ise merak ediliyordu. Bu merak sonunda giderildi. Holdingin yeni CFO'su toplulukta 20 yıldan bu yana görev alan, Nilgün Aytekin oldu. Aytekin'in grup içinden bu göreve dönük en yakın isim olduğunu belirtelim. En son Mali işler Grup Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aytekin, istanbul Üniversitesi iktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. 


Grupta bir başka atama da denetim ve kurumsal risk yönetimi alanında oldu. Bu bölümün müdürlüğüne de Aysel Hatipoğlu getirildi. Dokuz yıldır grupta çalışan, istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Hatipoğlu, yeni görevi ile bütçe ve mali kontrol, iç denetim hizmetlerinin yanı sıra kurumsal risk oluşturabilecek her türlü konudan sorumlu olacak. 


Ekonomist


Geri Dön