23 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses, boğaz hattında ev arıyor!

İbrahim Tatlıses, boğaz hattında ev arıyor!

Tedavi gördüğü hastanede sürpriz bir şekilde evlenen İbrahim Tatlıses, Arnavutköy-Bebek hattında denize nazır ev arıyor! Eşi Ayşegül Yıldız'la Boğaz'da yalı ya da villa bakan Tatlıses, fizik tedavi gördüğü için kapalı havuzu olan bir saray yavrusu kiralay



Geçen pazar, eşi ve arkadaşlarıyla beraber Etiler'de görüntülenen ünlü türkücü, vurulduğu günden bu yana orkestrasıyla ilk kez bir araya geldi. Ekibini toplayan İbrahim Tatlıses, önceki gün konser provalarına başladı. Öte yandan İbrahim Tatlıses'in tedavi için Almanya'ya, balayı için de ABD'ye gitmekten vazgeçtiği öğrenildi. Tatlıses'in tedavisi artık İstanbul'da devam edecek; Berlin'de tıbbi cihazlar satan bir şirkete de robot el siparişi verildi.

'ENSEST' DAVASI

İBRAHİM Tatlıses'in hayatına giren kadınlar arasında sular durulmuyor. Perihan Savaş, 'Ben evleneceklerini bir hafta önceden biliyordum' dedikten sonra 'Bari kız istemeye de gitseydi. Ayşegül Yıldız ile abla kardeş olmasını anlayamıyorum. Bunun adı ensest' diyen Derya Tuna'yı mahkemeye vereceğini açıkladı. Savaş, 'Derya Hanım beni yıllarca potansiyel tehlike olarak görmüş olabilir. Zamanında çocuklarımızın yan yana gelmesini istememişti. Yıllarca birbirlerinden uzak kaldılar. Ama artık Melek Zübeyde ile İdo'nun arası çok iyi' diye konuştu.
Akşam/Erçin Dağ Eysen


Geri Dön