28 / 03 / 2024

İbrahim Tatlıses, Kerkük'te ticaret merkezi inşa edecek

İbrahim Tatlıses, Kerkük'te ticaret merkezi inşa edecek

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Erbil ve Süleymaniye'den sonra, şimdi de Kerkük'te inşaat sektörüne girdi



Kuzey Irak'ta inşaat sektöründeki ataklara devam eden İbrahim Tatlıses, ticari görüşme ve anlaşmalarda bulunmak üzere bu sabah yoğun güvenlik önlemleri Kerkük'e geldi.  Kerkük Valiliği'ne gelen Tatlıses, burada Kerkük Yatırım Kurulu Müdürlüğü ile bir sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma ile Tatlıses, kentte ticaret merkezi ile konut yapacak. Kerkük'ün hayalindeki şehir olduğunu belirten Tatlıses, ancak daha önce burada iş yapacağını hayal etmediğini; bugün ise burada olduğundan dolayı Allah'a şükrettiğini söyledi. Kerkük'ün kardeş şehir olarak gördüğünü ifade eden Tatlıses, "Kerkük türkülerini, halkını çok seviyorum." dedi.

Tatlıses'in söylediği şarkı ile gönüllerini serinlettiğini ifade eden Kerkük Yatırım Kurulu Müdür Felah Elbezaz, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.  Yatırım Komisyon Üyesi Sabah Tahir ise yapılan anlaşma ile Kerkük'ün daha da gelişeceğini ve kentte villalar, konutlar ve iş merkezinin yapılacağını söyledi.

İbrahim Tatlıses, basının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu da ifade etti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, reklam çekimi için geldiği Kuzey Irak'taki 70 bin konutluk projeye yüzde 50 ortak olmuştu.
Zaman


Geri Dön