28 / 03 / 2024

İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'de otel yaptıracak

İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'de otel yaptıracak

İbrahim Tatlıses, İstanbul Seyrantepe'de bulunan kebap salonunu kapatıp, yerine 4 yıldızlı otel inşa etmeyi planlıyor...



Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İstanbul Seyrantepe'de bulunan kebap salonunu kapatıp, yerine 4 yıldızlı otel inşa etmeye etmeyi planladığını, bu yatırım için sahibi olduğu Kuşadası'ndaki oteli ile Tempo TV'yi satmaya karar verdiğini açıkladı. Tatlıses, "Kuşadası'nda Tatlıses Şirketler Grubu'na ait olan otel ve 9 senedir yayında olan Tempo TV satışı ihtiyaçtan satılacak" dedi. Tatlıses TV adlı bir televizyonu daha olduğunu hatırlatan ünlü sanatçı, "İki televizyon bana çok geldiği için Tempo TV'yi satmaya karar verdim" diye konuştu.
Özlem Avcı/Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Tatlıses, yatırım için TV kanalı ve otelini satıyor

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İstanbul'da yapacakları yüksek bütçeli yatırımlar nedeniyle, Kuşadası'ndaki oteli ile Tempo TV'nin satılmasına karar verdiğini açıkladı. Kuşadası'ndaki otel ile Tempo TV'nin satılmasının nedeninin Seyrantepe'de bulunan Tatlıses Kebap Salonu'nun yerini değiştirip, yerine 4 yıldızlı bir otel inşa etmek olduğunu anlatan Tatlıses, "Şu anda yaşanan kriz nedeniyle satışlarda alıcılara her türlü desteği vereceğim. Satış kararlarımızın alınmasında ekonomik yönden kararlı ve cesur adımlar attığımızın bilinmesi gerekiyor"diye konuştu.
Yenişafak

Otel ve Tv kanalını satılığa çıkardı 
 
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelini ve Tempo TV'yi satıyor. 
 
Elde ettiği gelirle Seyrantepe'deki arazisine 4 yıldızlı, 150 odalı otel yapmayı planlayan Tatlıses şunları söyledi: "En büyük hedefim İstanbul'da otel açmak. Galatasaray'ın yeni stadı otele 500 metre uzakta olacak. Yakınımıza Şişli Etfal geliyor. Buradaki canlılığa ben de otelimle katkıda bulunacağım."
Zaman

Tatlıses otel ve TV'yi satış masasına koydu 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İstanbul'a otel yatırımı yapacağı için Kuşadası'ndaki otel ve Tempo TV'yi satacağını açıkladı

Seyrantepe'de bulunan kebap salonunun yerine 4 yıldızlı otel inşa edeceklerini söyleyen Tatlıses `Oteli, İstanbul'da başlattığımız yüksek bütçeli yatırımlarımız sebebiyle satmaya karar verdik Aynı şirketler grubumuz içerisinde yer alan Tempo TV'nin de yine bahsedilen yatırımlar nedeniyle satılmasına karar verildi. Diğer kanalımız olan Tatlıses TV ise bünyemizde yer almaya devam edecektir' dedi. Kuşadası'ndaki otel ile Tempo TV'nin satılmasının nedeninin Seyrantepe'de bulunan Tatlıses Kebap Salonu'nun yerini değiştirip, yerine 4 yıldızlı bir otel inşa etmek olduğunu anlatan Tatlıses, `Şu anda yaşanan kriz nedeniyle satışlarda alıcılara her türlü desteği vereceğim. Satış kararlarımızın alınmasında ekonomik yönden kararlı ve cesur adımlar attığımızın bilinmesi gerekiyor' dedi. (Star)


Geri Dön