26 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses, suit dairede tedavi görecek!

İbrahim Tatlıses, suit dairede tedavi görecek!

İki aydır Almanyada fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, dün akşam üstü İstanbula döndü ve Maltepedeki Türkiyenin en gelişmiş sağlık merkezlerinden biri olan Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü



Yargıtay, çete davasında 1 yıl 10 ay hapis cezası alan ancak cezası ertelenen İbrahim Tatlıses ile Alişanın cezasının ertelenmemesi gerektiğini belirterek kararı bozdu.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralan ve Almanyada tedavi gördükten sonda dün yurda dönen İbrahim Tatlıses ile Alişana Yargıtaydan kötü haber geldi. İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesinde Tatlıses ve Alişanın da aralarında bulunduğu 42 sanıklı çete davasında geçtiğimiz yıl karar çıkmıştı. Mahkeme Tatlıses ve Alişanı örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapisle cezalandırılmış, suç işlemeyeceklerine yönelik olumlu kanaat oluştuğunu belirtilerek cezaları ertelemişti. İki sanığın 5 yıl suça karışmaması halinde cezalarının ertelenmesine hükmedilmişti.

Ancak bu karar Yargıtaydan döndü. Yargıtay 6. Ceza Dairesi, iki sanığa verilen 1 yıl 10 ay 15 gün cezanın ertelenmeden uygulanmasını istedi. Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı ve 4 üyenin oy birliği ile verdiği karar İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesine ulaştı. Mahkeme söz konusu dava dosyasını yeniden inceleyecek ve tekrar karar verecek.
 
Suit dairede tedavi görecek

İki aydır Almanyada fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, dün akşam üstü İstanbula döndü ve Sabiha Gökçen Havalimanından Maltepedeki Türkiyenin en gelişmiş sağlık merkezlerinden biri olan Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Havalimanından 10 polisin eşlik ettiği Tatlısesi taşıyan ambulansın üst kısmına bile görüntü alınmasını engellemek için beyaz perde çekildi. Sanatçının hastaneye girişinin ardından Prof. Tunç Akkalyon, Sayın İbrahim Tatlısesin tedavisi 2 Hazirandan itibaren merkezimizde sürdürülecektir. Sayın Tatlısese tıbbi ve sosyal gereksinimleri gözönüne alınarak yeniden düzenlenen bir suit daire tahsis edilmiştir. Sanatçımızın morali gayet iyi... açıklamasını yaptı.
SERCAN KISMET


Geri Dön