20 / 04 / 2024

İdaş, yeni projelerle büyümeye devam ediyor!

İdaş, yeni projelerle büyümeye devam ediyor!

Uyku kalitesini artıran ürünlere yatırım yapan İdaş, yeni projelerle büyümeye devam ediyor. Bugün 1000'i aşkın satış noktasında müşterilerle buluştuklarını dil getiren İdaş CEO'su Murat İşeri, 'Yatak ve uyku ürünleri en çok satan ürünler arasında yer alıy



Uyku kalitesini artıran ürünlere yatırım yapan İdaş, yeni projelerle büyümeye devam ediyor. Bugün lOOO'i aşkın satış noktasında müşterilerle buluştuklarını dil getiren İdaş CEO'su Murat İşeri, 'Yatak ve uyku ürünleri en çok satan ürünler arasında yer alıyor. Bu alandaki teknoloji yüksek yatırımlarımız devam ediyor' dedi

 TÜRKİYE'de 1965 yılında kurulan İdaş İstanbul Döşeme San. A.şž. büyümeye devam ediyor. Uyku kalitesini artıran ürünlere yatırım yaptıklarım anlatan İdaş CEO'su Murat İşeri, 'Türkiye'nin ilk seri yaylı yatak üreticisi konumundayız. 10 Farklı bölge temsilciliği ve 1000'de aşkı satış noktası dışında önüne satış imkanı ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet göstermekteyiz' dedi.

Yatırım 100 milyon dolar
1965'ten beri 100 milyon doların üzerinde yatırım yapıldığını anlatan Murat İşeri, şirket hakkında şu bilgileri verdi: 'Yatırımlanmız devam ediyor, bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz ve sürekli projeler geliştiriyoruz. Satış ve pazarlama, Üretim ve ParekandecÜik alanında faaliyet gösteren şirketlerimizin bünyesinde, 315 personelimiz bulunmakta. İşçiliğin yoğun ve önemli bir kalem olduğu bir sektörde bulunduğumuzdan dolayı Avrupa'ya göre avantajlı konumdayız. Teknolojik anlamda ise Arap ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'ya göre avantajlı konumdayız.' Türkiye'deki tüketici profili ve en çok satüklan ürünlür hakkında bilgi veren Murat İşeri, 'Yatak ve uyku ürünleri en çok satan ürünlerimiz. Sezonumuz nisan-mayıs döneminde başlar, kasım ayına kadar satışlar yüksektir. Yoğun günler ve saatlerde ortalama günde 50-60 ziyaretçi olur, tüm yıl göze alındığında ortalama 35 kişi ziyaretçi olarak gelir. 10 Farklı bölge temsilciliği ve 1000'de aşkı satış noktası dışında online satış imkanı ile Türkiye ve KuzeyjÜ»bns'ta faaliyet göstermekteyiz' diye konuştu.

Uyku ürünleri gelişiyor
Markanın her geçen gün büyüme kaydettiğini bilinirlik açısından da son derece iyi konumda olduğunu dile getiren Murat İşeri, şu bilgileri verdi: 'Kalitede öncü, fiyatta ölçü temel prensibimiz doğrultusunda, tüm müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilecek uyku ürünleri geliştiriyoruz. çalışanlarımız sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak iş süreçlerini sürekli iyileştiren, ilgili kanunlara, mevzuata saygılı, sosyal sorumluluklarının bilincinde, ülkemize döviz kazandıran, hissedarlarımız ve tüm sosyal paydaşlarımız için değer yaratan bir kuruluş olmak.' dedi.
Hürriyet


Geri Dön