29 / 03 / 2024

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri gerçekleşti!

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri gerçekleşti!

Ideal Standard, İzmir'de eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Semineri’nde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.



 Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerini İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir’de gerçekleştirildi.

 

20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen seminere Bayi yönetici ve çalışanları, yetkili servisler ve Ideal Standard çalışanları katıldı. Ideal Standard’ın dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı seminerde teknik ve satış konularında eğitimler de verildi. Toplantılarda katılımcıların, yeni teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşleri alınarak genel değerlendirmeler yapıldı, öneriler dinlendi.

 

Toplantıda konuşma yapan Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca; "Ideal Standard'ın 200 yıllık geçmişinden gelen güven ile Ideal Standard Türkiye olarak büyümeye, Türkiye'de yeni satış noktaları açmaya, ailemize yeni üyeler almaya devam ediyoruz. Şu an 69 satış noktamız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 100'lere çıkarmak. İstanbul ve Ankara’da düzenlenen eğitim seminerlerini diğer bölgelerde de yapmayı ve tüm Ideal Standard ailesine ulaşmayı planlıyoruz” dedi.


Geri Dön