24 / 04 / 2024

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.



İngiltere’nin en uzun süreli yayınlarından biri tarafından (Build It) her yıl düzenlenen, yapı endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Build It Award 2016 geçtiğimiz hafta Londra’da gerçekleşti.


Hilton Bankside’ta ünlü komedyen Tim Vine’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende, dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknolojisi Aquablade ile ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’  kategorisinde ödüle layık görüldü.


Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri; Aquablade’in klozet teknolojisine getirdiği yenilikleri ödülle taçlandırdılar. Aquablade’in güçlü yıkama teknolojisi sayesinde standart klozetlere kıyasla iki katına yakın temizlik imkanı sunmasının yanı sıra enerji ve su tasarrufu sağlaması bu kategorideki rakiplerini geride bırakmasını sağladı.


Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard'tan bir ilk daha!

Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak hayata geçirdiği Aquablade teknolojisi ile bir ilki daha gerçekleştirdi. ‘’Microslot’’ teknolojisinin kullanıldığı Aquablade ile su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit olarak dağıtılıyor. 360 derece yıkama kanalı ve su perdesi teknolojisi ile klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşan su %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. Aquablade teknolojisi kullanılan klozetler, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile de diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Özgün kanal tasarımı ile türbülansı azaltıp yıkama performansını maksimize ederek aynı zamanda daha sessiz bir yıkama imkanı sunan Aquablade klozetler, klozet kapağının oturma kısmı kapanınca su çıkış kanalı hiçbir şekilde gözükmediği için estetik açıdan da farkını ortaya koyuyor.


Geliştirdiğimiz teknolojilerle sektöre yenilikler getirmeye devam edeceğiz

Ideal Standard Türkiye Başkanı ve CEO'su Erdem Çenesiz, “Dünyada birçok ilke imza atan  Ideal Standard’ın, devrim niteliğindeki bu teknoloji ile böylesi prestijli ve önemli bir ödüle  layık görülmesinden çok mutluyuz. Aquablade ile klozet teknolojisinde çıtayı yükseğe taşıdık. Sektörümüze bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her anlamda yenilik katmaya ve ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön