26 / 04 / 2024

Ideal Standard Archimodule ile estetik banyolarınızda!

Ideal Standard Archimodule ile estetik banyolarınızda!

Ideal Standard’ın Archimodule serisi, her banyoya uyarlanabilen tasarımı ve kullanıcıların beklentilerine göre şekillenebilen yeni nesil modülerlik özelliği ile banyolarda hayal ettiğiniz her şeyi özgürce uygulayabileceğiniz alanlar yaratıyor.



Tüm banyo ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kişisel çözümler sunan Ideal Standard’ın yenilikçi teknolojiler ve milimetrik hassasiyetle hayata geçirdiği Archimodule serisi armatürler, banyolarda kusursuz görünüşü garanti ediyor. Diyagonal yapıştırılmış ya da standart dışı ölçülere sahip duvar seramikleriyle bile mükemmel bir uyum sağlayan Archimodule, banyolara sınırsız özgürlüğü getiriyor. 


Sınırsız Esneklikte Modüler Sistem

Archimodule serisi, tasarımındaki modülerlik ile banyolar için sınırı olmayan mutlak tasarım özgürlüğü sunuyor. Seriyi oluşturan her bir yenilikçi ürün, birbirleriyle mükemmel bir uyum sağlayarak kolayca kombine edilebiliyor. Archimodule serisi hem duş hem küvet hem de lavabo bataryası olarak tasarlanabiliyor. 34 tip olmak üzere geniş kombinasyon alternatifi sağlayan Archimodule, özel montaj rayı sayesinde montaj kolaylığıyla da dikkat çekiyor. 


Bir Modüler Sistem, İki Farklı Tasarım

Archimodule ve Archimodule Soft olmak üzere iki farklı tasarım şekliyle banyolarda fark yaratan seri, esnekliğin yanı sıra farklı stil imkanı da sunuyor.  Vurgulu kübik tasarımlarla çok güzel uyum sağlayan Archimodule, Idealrain Pro kare tepe duşu, Strada Armatür ile kombine edilebiliyor.  Aynı zamanda; Idealrain yuvarlak tepe duşu ve Melange armatür ile de kombin ederek daha soft tarzda bir banyo stili yaratmak mümkün.



Geri Dön