23 / 04 / 2024

Ideal Standard, Türkiye’deki 71 satış noktasına ulaştı!

Ideal Standard, Türkiye’deki 71 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 71. satış noktası ile Hataylılarla buluştu.



Dünya markası Ideal Standard, yurt içindeki satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, Akdeniz Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden Hatay’ın İskenderun ilçesindeki ilk satış noktasıyla Türkiye’de 71 noktaya ulaştı.

 

Akdeniz’deki önemli bir liman şehri olan İskenderun aynı zamanda Hatay’ın en büyük yerleşim yerlerinden biri. İskenderun’un en önemli ve işlek caddelerinden Fener Caddesi üzerinde yer alan Cese Seramik mağazası 1500 metrekarelik teşhir alanına sahip. Ideal Standard’ın İskenderun’daki ilk satış noktası olan Cese mağazasında;  banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar tüm ürünler yer alacak.

 

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, 2016 yılında da tüketicilerin beklentilerine yönelik tasarımlar üretmeye ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak yepyeni teknolojiler geliştirmeye devam ederek büyüyecek.


Geri Dön